Silmavärvid

Tuesday, October 30, 2018

Enne veel kui jagan kõike seda mida puhkuselt kaasa ostasin, jätkan hoopis oma "kollektsiooni" postitusega. Käes on aeg silmadel.
Sellel postituses jagan üksikuid tooteid või lihtsalt neid, mille olen ise originaalpakendist välja kraapinud. Sel hetkel tundus see väga hea mõte, enam mitte.
Proovin neist natukene ka juttu teha, kuigi see saab väga raske olema.

Selle bronzeri karva silmavärvi sain vist mingi korea tellimusega kingituseks. Kahjuks ma selle brändi välja lugeda ei suuda (see on hieroglüüfides). Kasutanud olen vist korra-kaks ja midagi halba ma selle kohta ei ütleks. Oleks vaid vähe teist tooni.
Selle pisikese kuid väga armsa klaasist topsi sain ma mõnda aega tagasi Glossybox'ist. Tegemist on Bang Beauty Chocolate Gel Eyeliner'iga. Mina olen seda vaid proovinud korra ja sedagi ainult käeseljal.
Dear Dahlia toonis Coco Delight tellisin ma ainult pakendi pärast. No vaadake kui ilus ja omapärane! Ka lauvärvina see mulle päris meeldib ja ootan võimalust, et saaksin ka teisi toone tellida.
3INA The Shadow Paint pakendil tooni kirjas pole aga me kõik saame aru, et see on sinine. Ja üsna intensiivne. Kandsin seda korra silmadel ja sain kohe kommentaari, et see värv ei sobi mulle. Võib olla oli silm harjumatult liiga tume?
Giorgio Armani Eye Tint toonis 11 ei ole ka minu suurematest lemmikutest. Aga ainult tooni tõttu. Samas kui nüüd käe peal katsetan, siis on päris ilus. Peaksin selle uuesti käiku võtma?
Medusa's Makeup Metal AF toonis Bad Medicine on tegelikult huuleläige. Aga see on täiesti metallik ja mõtlesin enne sellest lahti saamist, annan uue võimaluse silmadel. Kasutanud veel ei ole, nii et eks siis näis...
Avon Mirror Shine lauvärvi pliiats on küll vist üks vanemaid asju minu sahtlis. Samas aga töötab siiani hästi ja on üks omapärasemaid värve mida oman.
De Bruyere Pearly  lauvärvi pliiats on nii mõnedki korrad kasutust saanud. Sain selle vist mõnest Glossybox'ist, sest ise ma seda ilmselt ei ostaks. Kunagi olin rohkem selliste pliiatsivormis silmavärvide fänn, nüüd enam nii mitte. Kuigi pliiats on väga hea ja väga ilusat tooni.
NYX Hydra Touch Brightner toonis Radiance mõttest  ma päris täpselt aru ei saa. Ega pole tegelikult väga süvenenud ka. Proovisin sellega mõned korrad kulmualust helendada aga selleks see ilmselt mõeldud ei ole. See lihtsalt ei töödanud seal. Nüüd mõtlen lihtsalt kas silmavärvina proovida või siis ehk primerina.
Gatrice Eyematic Eyepowder Pen. Need kaks näevad nii kohutavalt vanad välja aga on tegelikult ainult mõned aastad vanad. Ja minu ühed suurimad lemmikud. Minul on neid kaks ja toonides 050 Al Cappuccino ja 060 Lavender Mc Queen.
Ok, edasi läheb juba raskemaks. Järgmised lauvärvid olen kõik originaalpakendist välja kiskunud ja  kuskile oma paletti pannud. Mõne nime suudan isegi ehk meenutada aga kindel ei ole. Hakkan siis oma halle ajurakke ragistama. 

Urban Decay Naked 2 (ilmselt replica) on need peenemad aga teiste brändi ma kahjuks enam ei mäleta. Kunagi ma isegi kasutasin neid aga nüüd on kuidagi tahaplaanile jäänud. Kõige paremad vist siiski polnud.
Suurem osa neist on pärit Kicks Make Up Portfolio paletist ja ümmargused Too Faced Liquid-Eye Shadow Collection paletist.
Kicks'i oma oli esimene Norras teenitud palga eest ostetud kosmeetikatoode. Sel hetkel see mulle väga meeldis, kuid lauvärve ma palju juba siis ei kasutanud. Mõned neist on kreemjad aga enamus siiski tavalised.
Too Faced palett tuli koos sinna kuuluva läbipaistva laineriga ja neid värve sai kõiki ka lainerina kasutada. Mäletan, et palju ma seda võimalust ei kasutanud aga värve vahel ikka. Nüüd enam aga mitte, sest olen pigem tavaliste palettide juures. 
Neid kõiki üksikuid ma eraldi tuvastama ei hakka aga kaks Essence paletti on siin ja ka üks väiksem Too Faced palett. Nagu näete siis kõige paremas seisukorras need värvid enam ei ole aga seda suuresti minu depottimise oskusele. Nii mõnigi kunagine lemmik on siin veel alles ja aeg ajalt ma üritan seda kupatust ka kasutada.
Miss Cop Palette De Maquillage palett toonis Nude (sisaldas ka ühte väga ilusat põsepuna) oli esimene ja ainuke meigitoode mille olen ostnud kasutatult. Enam ma sellist ostu ei teeks aga selle värvid mulle väga meeldivad ja aega-ajalt kasutan seda siiani.
Sellised need minu üksikud ja pakendist välja kistud lauvärvid ongi. Praegu olen pigem palettide kasutaja ja sellepärast ma oma depottimise  otsust natukene kahetsengi. Tänu sellele jäävadki paljud neist ju kasutamata. Ära ka nagu ei raatsi visata (olgugi et mõni väga vana). Olen vist kergelt hoarderi kalduvusega

You Might Also Like

0 kommentaari