Uus juulis!

Sunday, August 19, 2018

Enne veel kui järgmine kuu peale tuleb jagan juulis tekkinud uut kraami.
Üks asi pildil on tegelikult soetatud juba juunis ja olen sellest ka juttu teinud aga kuna mu pea ja mõtlemine ei ole just kõige teravam, siis panin ka selle kogemata pildile. Kõik muu on aga uus, mis tõesti jõudis minuni juulis.
Alustan siis sellest Blivakkeri tellimusest, millest ma juba eelmine kord kirjutasin. Mainisin, et tegin sealt tellimuse, kuna soovisin ühte uut lõhna, mis seal oli väga hea hinnaga. Paki kogu tellimusega sain küll ilusti juunis kätte aga siis pidin lõhna kahjuks tagasi saatma, sest selle spray ei töödanud. Olin nii kurb! Ma tõesti väga ootasin seda lõhna. Õnneks oli mul veel tester poole peal ja nii ma selle täissuuruses pudeli neile tagasi saatsingi. Kõik sujus ilusti, nad said selle ilusti kätte ja kuna ka nende ekspertiis tuvastas, et spray tõesti ei tööta, siis pakuti mulle kas raha tagasi või uus toode. Loomulikult tahtsin ma uut pudelit ja juuli alguses see minuni jõudis. Oscar De La Renta Bella Blanca on minu uus suur suur lemmik ikka veel!
Järgmisena sain kätte oma tellimuse Yesstyle epoest. Olen sealt kunagi varem ka tellinud ja teadsin, et selle pakiga läheb kaua. Põhjus, miks ma sealt üldse tellimuse tegin oli Laneige BB Cushion jumestuskreem. Loomulikult ei suutnud ma ainult sellega leppida ja tellisin mõned asjad veel. Laneige Good Night Kit ja Dear Dahlia huulepulk ja lauvärv on nüüd ka minu kollektsioonis olemas. Muidugi ei suuda ma ka lehtmaskidest eemal olla ja kui juba sealt maalt kaupa tellida (valik seal on ju meeletu), siis neid tellisin ma ka mõned juurde. Ja eriti armas neist, et nad ka kingiks kaasa ühe lehtmaski panid.
The Ordinary lehelt olen päris mitu korda juba tellinud ja sealt leidis Tanel omale lemmiku, mida vajas ka seekord juurde. Tellisin talle Caffeine Solution 5% + EGCG silmaseerumit lausa 3 pudelit ja lisasin endale Marine Hyaluronics niisutava seerumi.
Mõned nädalad tagasi Bodøs käies tegin mõned ostud ka päris poes :) Minuga tuli kaasa Beauty Blenderi uus Blender Defender ja hädavajalikud mitsellaarveed Simple'lt. Need viimased on nüüd uue disainiga ja natukene on ka vist koostist muudetud. Loodan väga, et see ikka sama hea on kui varasem toode.
Muidugi jõudis minuni ka juulikuine Glossybox ja ka sealt sain mõne täitsa huvitava toote mida proovida. Neist täpsemalt aga hoopis Glossybox'i postituses (mis ma loodan, et järgmisena ette võtan).

You Might Also Like

0 kommentaari