Uus mais!

Wednesday, June 06, 2018

Jagan täna seda natukest, mis minuni jõudis mai kuu jooksul.
Viimased kaks kuud olen eriti eBays surfajaks hakanud ja sellepärast olen sealt nii mõnegi uue asja endale tellinud.
Täna need mõned asjad Teieni toongi.
Shiseido vatipadjad/ruudud jõudsid minuni ikka sealt samast eBayst. Olin nendest nii palju head kuulnud, et tahtsin teada kas need on ka seda suurt kiitust väärt. Hinnaks oli neil umbes 10 eurot. Ilmselt kirjutan neist natukene lähemalt ka, siis kui olen need ise ära proovinud.
Seljakott samuti eBayst. Tahtsin seda, sest olin eelmisest (väiksemast, mille kohta saab lugeda mõned postitused tagasi) kotist vaimustuses ja vajasin seljakotti nagunii. See küll pole täpselt seesama Anello bränd aga tegumood on sama. Hinda täpselt ei mäleta aga vist oli umbes 15 euro kanti.
Käepael on ka pärit eBayst ja selle tellisin ma lihtsalt täiesti niisama. Oli lihtsalt ilus ja odav ja ma ei teagi mida ma veel sel hetkel mõtlesin. Hind oli vist midagi alla ühe euro.

Kosmeetika on aga hoopis beautyjoint.com lehelt. Tellisin sealt hunniku küünelakke, mida vajasin oma nn töö jaoks ja mõtlesin siis ka ennast natukene premeerida.
Maybelline FitMe! jumestuskreem toonis 130 buff beige. Proovinud veel ei ole aga arvan, et tellisin liiga tumeda tooni.
Maybelline Instant Age Rewind toonis fair. No see on küll kui rusikas silmaauku. Olen seda nüüd paar korda proovida jõudnud ja olen väga rahul. Kuna ma mingit tugevat katvust ei vaja siis leian et see on ideaalne just silmaaluste natukene heledamaks muutmisel. Kergelt heledam silmaalune annab näole rohkem dimensiooni.
Ja kaks Wet n Wild Megaglo Highligterit toonides Blossom Glow ja Precious Petals.

Kõiki neid tooteid pean natukene aega katsetama, siis saan mõne sõna rohkem nende kohta öelda ka.


You Might Also Like

0 kommentaari