Põsepunad

Friday, June 29, 2018

Täna tutvustan oma põsepuna kollektsiooni.
Kui arvestada, et alles mõned aastad tagasi ma ei kasutanud põsepuna üldse, siis võiks arvata, et mul on neid vähem. Aga mõned siiski ikka juba on.
Praegu kasutan neid oma meigi tegemisel alati ja ei kujutaks enam ette ilma selleta meiki. Imelik onju?

Benefit Blush Parade paleti tellisin umbes kaks aastat tagasi eBayst (jah, tegin julge otsuse sealt meigitooteid tellida). Muidu ma sealt selliseid tooteid tellida ei soovitaks aga õnneks mul joppas. Sain väga korraliku toote ja olen oma paletiga ülimalt rahul. Selles on kolm põsepuna ja kaks bronzerit. Viimastest juba järgmine kord aga põsepunad on küll väga mõnusad. Juba ammu olen tahtnud Benefit'i põsepunasid proovida aga kuna need on üsna kallid (koos transpordiga eriti) siis arvasin, et proovin vaid ühte. Kuna seda ühte oleks väga raske valida olnud siis otsustasin hoopis selle paleti kasuks. Naguii oleks tahtnud proovida ka ühte nende kuulsat bronzerit. Selles aga sain kõik 5 toodet ühes ja ühe või kahe täissuuruses toote hinnaga. Olen väga väga rahul!
Milani Baked Blush toonis Luminoso. Selle youtube'is kuulsaks saanud põsepuna soetasin ma endale nii mõnedki aastad tagasi (oligi vist üks esimesi). Toon mulle siiani meeldib aga et selles on kerge läige, siis talvisel ajal ma seda palju ei kasuta.
Milani Baked Blush toonis Berry Amore. Ka see põsepuna on mul juba mõnda aega olnud aga millegipärast ma seda väga palju ei kasuta. Ei teagi miks! Kuid jälle, minu arvates sobib pigem kasutada suvisemal ajal.
Miss Cop paletist toonis De Maquillage Nude. See on küll mu esimene või teine põsepuna. Kuna see seal paletis oli, siis otsustasin proovida ka. Ja ma ei pidanud pettuma. Väga ilus hele toon mis mulle siiani väga meeldib.

Zoeva Luxe Color Blush toonis Gentle Touch. Ka selle Zoeva põsepuna kohta mul halvad sõnad puuduvad. Kerge hele toon mis mulle väga meeldib.
Kicks Make Up Portfolio paletist. See põsepuna on natuke tagaplaanile jäänud, kuna sellel on üsna tume toon. Ma tavaliselt selliseid toone palju ei kasuta. Sellegipoolest ei ole see kehv toode, kuid üksikuna ma seda ilmselt ei ostaks.
Glaze Visage Pressed Rouge. Selle põsepuna sain mõni aeg tagasi Glossyboxist ja pean ütlema, et täitsa ok asi on. Mulle meeldib selle natukene pruunikam toon.
Kicks Make Up Portfolio paletist. Jälle üks selline, mis palju kasutust saanud ei ole. Aga mitte üldse sellepärast et see kehv oleks, pigem lihtsalt on kuidagi kõrvale jäänud. Teiste sarnaste toonide vahele ära kadunud. Vahel aga ma ikka selle jälle avastan ja siis kasutan ka.
BYS Blush toonis Coral. Kui kunagi põsepunadega tutvust tegema hakkasin, siis ma ei raatsinud eriti nende alla raha panna. Just sellepärast ma selle väga odava brändi põsepunad seotanud olengi. Erilist pigmenti neil ei ole (mida selle hinna eest ilmselt loota ka pole mõtet). Mõned korrad ma seda siiski kasutanud olen aga üldjuhul ei soovita.
BYS Blush toonis Candyfloss. See on küll minu kõige esimene põsepuna. Väga õrna tooniga ja palju annab ilmselt kaasa ka selle väga kehva pigment. Aga sama jutt mis eelmise kohta. Kuigi kasutanud olen ma seda kõvast rohkem. Ehk oligi hea toode alguses harjutamiseks.
ELF Blush toonis Tickled Pink. Olen ELFi põsepunade kohta palju head kuulnud ja tahtsin ise ka proovida. Miks mitte, sest hind on neil ju väga mõistlik. Pettuma pole pidanud ja aegajalt ma selle omale näkku ka panen :)
NYX Ombre Blush toonis Mauve Me. Seda puna kasutan ma üsna harva ja kui, siis just seda heledamat osa. Kahjuks ei tulnud ma selle peale, et teha pildid tootest endast, mitte pakendist, kuid see on selline ombre stiilis põsepuna (nagu nimigi ütleb). Läheb tumedamast heledamaks. Kahjuks on tumedamat osa rohkem ja sellepärast ehk kasutasingi seda natuke rohkem talvisemal ajal. Suvel tahaks ikka heledamaid toone.
I Heart Makeup Blushing Hearts toonis Peachy Pink Kisses. Minu iseostetud põsepunadest kõige viimane ost. Sellel on väga tugev sädelev effekt ja kasutan seda ALATI ilma highlighterita. See on nagu mõlema eest. Õrna tooniga ja mulle väga meeldib.
Karl Lagerfeld & Model Co. Baked Blush. Ka sellel põsepunal on tugev sädelust andev toon ja minu arust sobib kasutada jälle ilma highlighterita. Sain selle alles hiljuti Glossybox karbist ja pean ütlema, et minu arvates see küll oma hinda väärt ei ole. Kaardile oli vist märgitud umbes 30 eurot. See on lihtsalt liiga väike ja täiesti keskpärane. 
Physicians Formula Butter Blush toonis Plum Rose. Selle põsepuna juures meeldib mulle väga selle lõhn, toon ka muidugi. Kes vähegi on kuulnud PF Butter Bronzerist, see ilmselt teab seda mõnusat lõhna (no mulle see lõhn vähemalt meeldib). See põsepuna lõhnab täpselt samamoodi. Toon mulle ka väga meeldib ja püsivus on ka üsna hea.
Physicians Formula Argan Wear toonis Natural. Selle põsepuna kohta mul ka midagi halba öelda ei ole. Samas ka mitte midagi muud. Midagi erilist ei ole aga ka mitte halb.
Beautaniq Beauty Blush Serum toonis Sunrise. Ka selle sain ma alles hiljuti Glossyboxist. Toon on päris kasutatav aga kuna ma eriline kreemjate põsepunade fänn ei ole, siis olen seda vist korra vaid proovinud.
Apicia Cream Blush. Sama jutt, mis eelmise kohta, kuigi seda oman ma juba natukene kauem. Kasutanud ma seda jälle ei ole ja just kreemja tekstuuri pärast.
Secret Flush toonis Nectar. Ka selle sain ma Glossyboxist ja seda olen ma mõned korrad isegi kasutanud. See pulga kujul põsepuna on natukene parem toode, kui eelmised kreemid. Toon on ka mulle täitsa meelt mööda kui vaid tihedamini oleks meeles kasutada.

Ok, selline see minu põsepunade kollektsioon ongi. Niimoodi vaadates üsna suur ja ühesugune. Õnneks mul hetkel uusi punasi juurde soetada plaanis ei olegi.

You Might Also Like

0 kommentaari