Glossybox: Mai 2018

Wednesday, June 27, 2018

Lõpuks ometi jõuan ka selleni, et tuua Teieni eelmise kuu ehk mai Glossybox.
Kuigi minuni jõudis see isegi üllatavalt vara, juba mai viimastel päevadel (tavaliselt hoopis järgmise kuu esimestel päevadel), siis millegi pärast ei ole ma seda siiani veel siin jaganud.
Parandan kiiresti oma vea ja enne kui järgmine karp minuni jõuab, jagan Teiega mai karbi avamist. 
Sellest, kas ma jäin karbiga rahule või mitte, ma enam rääkima ei hakka. Suuri üllatusi nad lihtsalt ei paku. Võib olla on mu enda eelistused muutunud. Sellegipoolest on tore saada karbis selliseid brände, millest kuulnudki pole ja nii ehk ka mõni uus lemmik leida.
Mai Glossybox'is olid seekord järgmised tooted:
EYEKO Fat Liquid Eyeliner
SPA TO YOU Konjac Sponge
GARNIER AMBRE SOLAIRE Aftersun Tissue Mask
THE HUMBLE CO. Humble Natural Toothpaste
SB12 SB12 Spray
Et karbi avamisest on juba peaaegu kuu möödunud, siis võin julgelt öelda, et siiani olen kasutanud ainult ühte toodet. Hambapastat. Selle võtsin ma järjekordsele Tromsø reisile kaasa ja seal ma seda koos ühest varasemast Glossybox'ist saadud The Humble Co. hambaharjaga proovisin. Mõnus väike tuub, mis ideaalne kuskile lühemale reisile kaasa võtta. Hambapasta mulle meeldis ja selle võiks täitsa ka täissuuruses endale muretseda. Pean lihtsalt natuke uurima kust seda saada. Niisama meie poes seda ju ei ole.
Teisi asju ma katsetanud veel ei ole ja ilmselt ei katseta ka niipea.

Eelmisest karbist aga niipalju, et just sealt leidsin ma omale ühe uue lemmiku.
Luxie Beauty Fan Brush 560- Kuna ma selliseid pintsleid meigis ei kasuta, siis ei ole ma seda ka proovinud. Võib olla kunagi proovin seda küünekunsti tegemisel.
Beautaniq Beauty Blush Serum on selline toode, mida sobib kasutada nii huultel kui põskedel põsepunana. Huultel katsetasin seda esimesena ja mulle see kohe üldse ei sobinud. Põskedele sobis see kindlasti paremini aga kuna mulle kreemjad meigitooted eriti ei meeldi, siis palju see seerum ilmselt kasutust ei leia.
Karl Lagerfel & Modelco. Baked Blush meeldis mulle palju rohkem. Kuigi jah, sellist hinda ma selle eest küll välja ei käiks nagu kaardil märgitud oli. Seda põsepuna kasutan ma kindlasti veel aga pigem siiski ainult suvisel ajal. Sellel on väga tugev sädelust andev toon ja seda sobib minu arvates kasutada ainult ilma highlighterita.
Palmolive Hand Soap + Lotion ootab siiani oma kasutusaega. Tahaks oma pooleli olevate seepidega ühelepoole saada, et siis ka seda proovida. Tõenäoliselt see midagi erilist ei ole aga lõhn on küll väga hea.
Ja viimasena minu uus suur lemmik.
Oscar De La Renta Bella Blanca lõhnast olen vaimustuses. Mitte kunagi varem ei ole ma mõne testri proovimise pärast täissuuruses lõhna endale soetanud. Nüüd aga pean tunnistama, et vahel on testritest kasu ka. Suure (50ml) pudeli olen ma juba omale tellinud ja tegelikult just täna ka kätte saanud (kuigi sellega on väike probleem aga sellest lähemalt juba mõni teine kord).

Viimasel ajal olen palju mõelnud, kas üldse sellist postitust teha. Glossybox ju Eestis saadaval ei ole ja mis mõttega ma seda üldse siin jagan. Siis jälle mõtlen, et aga tooteid on ju ikka kuidagi saada ja kui juhtubki kedagi huvitama, siis väikse ülevaate saab ju siit ikka!
Nii et olen üsna kahevahel.
Mis Teie arvate?

You Might Also Like

0 kommentaari