Blivakker.no jälle

Thursday, May 24, 2018

Üle pika aja tellisin jälle uut kosmeetikat.
Kõige lihtsam variant siin Norras on selleks blivakker.no. Olen seda epoodi mitmeid kordi kasutanud ja ilmselt kasutan veel ja veel. Mulle meeldib sealt tellida, sest seal on pidevalt soodustused, transport on tasuta ja eriti meeldib mulle just see, et uuem kraam jõuab sinna kõige kiiremini. Brändide valik on ka üsna lai aga mina jään tavaliselt ikka oma lemmikute/soodsamate nimede juurde.
Nii ma ka seekord kõigile tuntavate brändide juurde jäingi.
ELF Flawless Foundation on minu kollektsioonis küll olemas aga natukene liiga tumedat tooni. Ja et see mulle väga meeldib siis uue, tooni võrra heledama ma otsustasin ka soetada. Käe peal proovides tundus hea valik. Toon Sand.

Maybelline FitMe! Luminous+Smooth tellisin lihtsalt huvi pärast. Peaks sobima kuivale ja normaalsele nahale ja peaks jätma nahale kerge kumava läike. See tundus mulle huvitav ja sellepärast ma selle tellisingi. Toon 125 ehk Nude Beige.

NYX Love Me So Mochi on minu wishlistis olnud juba kaua aega ja pärast seda kui õnnestus leida Sleek And Chic palett, soovisin ka seda Electric Pastels paletti.

Teine NYX palett on minu jaoks täiesti tundmatu. Nägin seda epoes ja otsustasin ka selle tellida. Siiani ei tea ma sellest mitte midagi, on see uus või mõni vanem, aga värvid mulle meeldisid ja sellepärast see ostukorvi sattus. Paleti nimi on Away We Glow ja toon Hooked On Glow.

Viimasena Milani Stellar Lights highlighter palett. Selle kohta olen nii palju kiitvaid sõnu kuulnud, et tahtsin ise ära proovida. Mitte et mul oleks hädasti uusi highlihtereid vaja aga värvid olid nii ilusad, et ei suutnud vastu panna. Toon 02 Holographic Beams.

Et üks pakk paari asjaga on veel tulemas, siis mõneks ajaks olen jälle õnnelik.
Aga samas... minu wishlistis on kosmeetikat küll ja veel :)

You Might Also Like

0 kommentaari