This or That (See või See)

Sunday, April 22, 2018

Täna otsustasin natuke jagada oma eelistusi meigitoodete valdkonnas.
Juba pikemat aega on minu mõttes teha üks selline postitus, kus kirjutan enam-vähem iga toote kohta kumba eelistan. Idee sain selleks pinterestist, kus juhtusin sellise pildi otsa...
Mulle see mõte meeldis ja mõtlesin oma valikuid siin blogis Teiega jagada. Miks ka mitte?
Alustan siis selles järjekorras nagu pildil kuigi näole kannaks ma seda kõike hoopis teises järjekorras.

Brushes or Sponges (pintslid või käsnad) - Minu eelistus on hetkel sponges. Kuigi... pean mainima, et vahel kipun ikkagi ka pintslit kasutama. Seda aga vaid põhjusel, et olen laisk. No ei viitsi mina iga kord minna vannituppa oma käsna niisutama. Samas mõni jumestuskreem töötabki pintsliga paremini.
Lipstick or Lipgloss (huulepulk või huuleläige) - Lipstick. See eelistus on mul juba kaua aega niimoodi olnud, sest ma ei kannata seda kui tuulega juuksesalk huultele kleebib. Kandsin varem küll pidevalt juukseid kinni (ja püüan seda ka praegu teha nii palju kui ulatab) aga ikka leidus mõni karvake, mis huultele lendas. Minu jaoks on huulepulk lihtsalt mugavam.
Pressed or Loose Powder (pressitud või lahtine puuder) - Pigem vist ikka pressed powder. Kuigi olen viimase aasta jooksul proovinud ka loose versiooni, siis igapäevaselt (või no vähemalt kui kergemat meiki teen) kasutan ikkagi pressed versiooni. Kuidagi mugavam ja saab natuke hooletumalt ringi käia.
Eyeliner or Mascara (silmalainer või ripsmetušš) - Siin ei ole mingit kahtlustki, et mascara. Ilma selleta ei tee ma ühtegi meiki. Lainerit kasutan ma väga väga harva.
Foundation or Concealer (jumestuskreem või peitepulk) - Jällegi ei pea sellele üldse mõtlemagi, kindlasti foundation. Ilma peitepulgata saan ilusti hakkama aga ilma jumestuskreemita ei saa ma ühtegi meiki endale teha.
Blushes or Bronzers (põsepuna või päikesepuuder) - Kindlasti bronzer. Kunagi ei kasutanud ma põsepuna üldse, sest arvasin et mu põsed on niigi punased. Nüüd aga olen need enda jaoks avastanud aga eelistan siiski kerget pruunikat jumet oma näol. 

Need ongi siis minu valikud ja väike selgitus ka miks ma üht teisele eelistan.
Hea meelega loeksin teiste eelistusi ka!
Ja pinterestis saab mind järgida SIIT

You Might Also Like

0 kommentaari