Puudrid

Friday, April 27, 2018

Jätkan oma kollektsiooni tutvustamisega ja seekord on aeg puurdrite käes.
Kuna neid on peamiselt kahte sorti (nn kivipuurdid / kompaktpuudrid / pressitud puudrid ja pulber puudrid / lahtised puudrid) on ka minu kollektsioonis olemas mõlemad.
Olen siiski pigem pressitud puudri kasutaja kuid vahel tuleb ikka tahtmine kasutada hoopis pulbrit. See on tegelikult parem ainult silmade all (minu arvates) eriti, kui olen kasutanud peitepulka. Aga ka siis jääb see minu nahal natuke liiga paks. Ei ole ma veel leidnud sellist ideaalset, mis ei jätaks silmaaluseid (ja näonahka) kuidagi kuivaks. Ilmselt on see siiski tingitud minu kuivast nahast.
Viimasel ajal kasutan ma puudreid üldse vähe, ainult siis kui vajan meigile kauemat püsivust. Seda aga praegu tihti vaja ei ole.
Ok... siin siis mu valik on:
Coty Airspun loose face powder toonis Naturally Neutral 070-11  on ainuke loose powder millega enam vähem rahul olen. Seda kasutan ma kõige tihedamini. Ainuke miinus on, et see lõhnab väga tugevalt ja mitte just eriti mõnusalt :)
H&M HI-Definition Invidible Powder toonis Translusent. Selle puudri kohta ütlen ka ainult kiidusõnu. Tegemist on väga peene valge puudriga, mis ei jäta nahka valgeks. Nagu tooni nimigi ütleb, siis on see tõesti täiesti läbipaistev. Kellele sellist tüüpi puudrid meeldivad siis soovitan kindlasti proovida.
L'oréal True Match mineral powder toonis Golden Natural. Selle puudri suur kasutaja olin ma kunagi ka. Siis kasutasin ma seda pigem ilma jumestuskreemita, sest kastvus on sellel päris hea. Vähemalt siis ma arvasin nii. Nüüd pole ma seda juba kaua aega proovinud, sest mäletan seda väga kuivatavat olevat. Tegelikult peaksin uuesti proovima ja siis kas uuesti kasutusse võtma või üldse ära viskama. Päris vana ka juba teine.
Glō Minerals Redness Relief Powder. Ka selle puudri põhiline kasutusaeg jäi aastate taha. Millegipärast ei tõuse käsi enam selle järgi, kuigi kunagi mulle see väga meeldis. Selle juures meeldis mulle just see punase tooni vähendamise võime. Peaksin jälle uuesti proovima. 
NYX HD Finishing Powder toonis Translusent. Just see puuder on see, mida kasutan kõige tihedamini. Jällegi täiesti värvitu toode, mida on väga mugav kasutada.
Rimmel Stay Matte long lasting pressed powder toonis 002/Pink Blossom. Selle puudri tellisin täiesti youtube videote pärast. Seal oli/on palju selle puudri kiitjaid. Mulle see puuder ka üsna meeldib. Eriti mingit tooni nahale ei jäta. Ainuke miinus on minu jaoks pakend. Kes natuke hooletum võib kaane kergelt ära kaotada.
Päris kindel ei ole aga vist on Yves Rocher'i puuder. Nime kahjuks ei suuda tuvastada. Selle puudri põhiline kasutusaeg jäi jälle aastate taha. Nagu näha võite, siis olen seda päris korralikult kasutanud, sest sellel on lausa põhi paista. Kui nüüd õigesti mäletan, siis jättis see nahale kerge sädeleva kuma ja see mulle väga meeldis. Kuigi ma seda enam ei kasuta, siis sellest loobuda pole ma ka suutnud.
H&M Immaculate Compact Foundation toonis Golden Beige. Kuigi tegemist on kompakt jumestuskreemiga siis mina kasutasin seda siiski pigem puudrina. Just suvisemal ajal, sest talvise heleda naha jaoks on natuke ehk liiga tume. Ja kuna viimased paar suve ma eriline väljas liikuja pole olnud, siis pole ma seda ka kaua aega kasutanud. Sel suvel ehk saab natuke rohkem kasutust. 
H&M True Matte Finishing Powder toonis Ivory. Seda  puudrit olen ma natuke rohkem kasutanud, sest see on minu heledale nahale praegu just õige toon. Kahjuks tegin ma vea kõik oma taolised tooted originaalpakendist välja võtta ja ühte panna. Tänu sellele on paljud tahaplaanile jäänud ja ka see puuder on üks neist. Vahel siiski tuleb meelde see suur magnetiga palett välja otsida ja siis saab see puuder ka kindlasti kasutust. Midagi halba ma selle kohta ei ütle.
Make Up Store Blothing Powder. Täpselt sama jutt, mis eelmise puudri kohta. Kuna panin ka selle oma suurde ühisesse paletti, siis on tihe kasutusaeg möödunud. Olen seda varem palju kasutanud, seda näitab see suur auk keset puudrit. Siiski on NYXi Finishing Powder natukene parem toode, sest see MUS puuder on natukene rohkem naha peal näha. Teine on nagu peenema koostisega. Sellegipoolest kipun vahel ka seda puudrit uuesti kasutama, eriti kui juba kogu suur palett on välja võetud.
Nagu juba mainisin, siis tihe puudrite kasutaja ma enam ei ole. Sellest hoolimata oman ma nii mõnedki ja huvi mõni uus soetada on ikkagi olemas. Võib olla vajan neid soojemal ajal natuke rohkem. 

You Might Also Like

0 kommentaari