Glossybox: Märts 2018

Friday, April 06, 2018

Et käes on uus kuu, siis see tähendab, et avan jälle eelmise kuu Glossyboxi koos Teiega.
Nagu juba kombeks on saanud, siis loomulikult video kujul. Loodan, et meeldib

Karbi sisust olen jälle kahetisel arvamusel. Mõni asi nagu meeldib ja mõnes olen täielikult pettunud. Igal ühel omad ootused.
Aga märtsi karbist leidsin järgmised tooted:
Medusas Makeup Metallic Lipgloss "Bad Medicine" Huuletoodete üle on mul küll alati hea meel, kuid selle konkreetse läike toon on minu jaoks üsna metalline (nagu nimi muidugi ka ütleb). Muidu püsib hästi peal ja on ka väiselt väga ilusas tuubis. Kindlasti proovin kasutada.
Inuwet Eyeshadow Brush Unicorn Ainukene asi boxis, mille üle kõige rohkem rõõmu tunnen. Meigipintsleid ei saa ju kunagi liiga palju olla :) Järgmine kord meiki tehes proovin ka selle headuse ära. Praegu on see veel pesus ja ootab kuivamist. Püüan ikka alati uued pintslid enne kasutust läbi pesta, kes teab mis seal karvades pesitseda võib.
Escada Sorbetto Rosso EdT on minu jaoks kõige kehvem toode karbis. Mul on juba piisavalt palju lõhnatestreid ja ei vaja neid juurde. Ja eriti ei meeldi mulle ilma spreita lõhnatestrid.
Palmolive Aroma Sensations So Luminous. See dušigeel läks juba kasutusse aga hoopis Tanelil. Kuna meil on hetkel ka eraldi vannitoad, siis me taolisi asju väga tihti ei jaga. Temal oli just uut pesugeeli vaja ja nii ta selle endale saigi. Lõhn on sellel päris hea ja see jääb ka kehale mõneks ajaks püsima.
Amika Perk Up Dry Shampoo on selline toode, millest on mul suhteliselt kahetised tunded. Olen saanud mitmeid kuivshampoone ja eriline fänn ma just ei ole. Tihti ma neid ei kasuta ja kui kasutangi, siis olen pettunud. Kes teab, võib olla on see toode parem kui eelmised... Jällegi, väga hea lõhnaga. Kindlasti katsetan, vähemalt korra.

Ok, sellised tooted/asjad siis märtsi karbis. Nagu juba öeldud, siis suurt vaimustust ei tekitanud, kuid rõõm üllatust saada on ikka :D

You Might Also Like

0 kommentaari