Primerid ehk meigi aluskreemid

Wednesday, March 07, 2018

Täna jätkan oma kollektsiooni läbi sorteerimist. Käes on primerite ehk meigi aluskreemide kord.
Neid on mul ka üsna mitu aga seda õiget ei ole ikka veel leidnud. Olen proovinud väga erinevaid ja edaspidi keskendun pigem rohkem niisutavatele, need ehk teevad rohkem midagi.
Mina ootan primerilt lisaks meigi püsimise aitamisele veel ka seda et see ühtlustaks nahka ehk siluks mu kortsukesi. Eriti naerukortsukesi :)
Oman ka kahte primerit mis on mõeldud silmadele. Neid ma väga tihti ei kasuta, kuna silmavärv püsib mul tavaliselt ilusti ühtlaselt peal.
Sellegipoolest ... siin nad kõik on...
Freedom Prostudio Priming Water on minu kollektsioonis üks uuemaid. Sprei pudelis primereid ma seni ei omanud ja tahtsin neid väga proovida. Kahjuks ei oska ma seda väga hinnata, sest ma ei näe et see midagi teeks.
Revolution Pro Base aqua priming base peaks lisaks ka niisutama aga on jälle üks toode, millega ma väga rahul ei ole.
Physisian Formula Primer Argan Wear on õli baasil primer, mille pudel kipub läbi laskma (peab koguaeg püstises asendis olema) ja pump ei taha korralikult töödata. Samas aga niisutab päris hästi.  Sellegipoolest ei silu see minu kortsukesi ja tänu sellele see mu lemmikuks ka ei saanud.
Wet n Wild Primer Base De Teint on üks kahest, mida ma veel proovinud ei ole. Olen sellest küll palju head kuulnud aga tahaksin seda proovida siis, kui mul natukene vähem pooleli olevaid tooteid on.
The Ordinary High-Adherence Silicone Primer on üsna ok toode. Kuivab kiiresti ja muudab naha siledaks, mis omakorda lihtsustab jumestuskreemi peale kandmist.
L'oréal Studio Secrets smoothing resurfacing primer on ainuke potsikus olev primer, mida oman. See on üsna paks ja sellepärast tundub mulle, et see silub mu nahka ka natukene rohkem. Kui tean, et vajan meigile pikemat püsivust, siis kipun ikka selle toote poole pöörduma.
Too Faced Primed & Poorless Bronze Tint primer sai kunagi ammu aega tagasi ostetud. Siis kui ma isegi ei teadnud, mis asi see primer on. Kaua aega on see lihtsalt niisama sahtlis seisnud, kuna see on väga tumeda tooniga. Ehk suve poole saan ära kasutada, sest halb see iseenesest ei olnud.
Make Up Store prime & protect on selline piimjas vedel toode, mida mina kasutan ainult spf 15 pärast. Toode ise nahal ei tee mulle midagi ja samuti ei tööta ka sprei just ideaalselt.
The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer oli esialgu üsna hea primer. Kuigi see ei teinud midagi mu kortsukeste vastu. Nüüd aga on see mul juba mõned kuud sahtlis seisnud ja see on oma konsistentsi täiesti muutnud. Kui varem oli see primer vedel siis nüüd on see hoopiks paksuks muutunud. Pean tunnistama, et sellisel kujul meeldib see mulle palju rohkem.
ThisWorks In Transit Camera Close-Up mask, moisturiser and primer in one on üks selline toode, mida esialgu kasutasin kreemina. Siis aga ei saanud ma aru, miks see minu nahal ei tööta ja siis otsustasin seda hoopis primerina kasutada. Seda ma aga siiani veel teinud ei ole ja nii see sahtlis oma aega ootabki.
Catrice Prime and Fine anti-red base primerit olen neist kõigist vist kõige rohkem kasutanud. Seda just selle rohelise tooni pärast. Neutraliseerib minu punased põsed piisavalt hästi ja tundub, et ka niisutab piisavalt. Üsna vedel toode ja sellepärast see ilmselt ka mu kortsukesi ei peida.
L'oréal Nude Magique Blur cream on ka kergelt tooniva koostisega. Tegemist ei ole väga vedela tootega ja tõepoolest muudab poorid vähem märgatavaks. Ka kortsukeste puhul töötab üsna hästi, kuigi suuremaid kraatreid see siiski ei ühtlusta.
Emite Make Up Diamond Heart base primer on teine selline, mida ma veel proovinud ei ole. Lubab muuta jumestuskreemi kandmise lihtsamaks ja püsivuse kauemaks. Lubab jätta naha kiirgavaks, siledaks ja ühtseks. Käeseljal proovides on näha, et ka sellel on kerge toon aga naha sisse hõõrudes see kaob täiesti. Muud ma veel öelda ei oska, kuna meigi all ma seda veel proovinud ei ole.
Elisabeth Mott eye shadow primer on üks kahest lauvärvi primerist mida oman. Kui nüüd hoolega mõelda, siis ma vist ei olegi seda kordagi kasutanud. Käeseljal proovides jätab see paksema poolsem toode naha kergelt kleepuvaks, kuid mõne minuti jooksul see kaob. Ei tea kuidas see lauvärviga kokku puutudes reageerib.
Zoeva Eyeshadow Fix matte ühtlustab silmalau tooni ja tänu sellele jäävad ka lauvärvid palju paremini näha. Samuti jääb kergelt kleepuv aga lau vagudesse ei vaju. Kas see ka püsivust pikendab, seda ma ei tea aga mulle see siiski meeldib.


You Might Also Like

0 kommentaari