Kus mina hoian oma "muna"

Sunday, March 25, 2018

Mõned nädalad tagasi tegin ühe uue tellimuse. Seekord "shoppasin" ebays ja otsisin midagi konkreetset. Olen juba pikemat aega andunud beautyblenderi kasutaja, kuid siiani vedeles see mul lihtsalt laua peal. Nii otsustasingi, et pean mingi aluse või asja talle leidma. Kõige mõistlikum on minu arvates selliseid asju ebayst otsida ja nii ma sinna kolama suundusingi.
Kolasin seal mitmeid kordi enne kui oma leiule kindlaks jäin.
Otsustasin tellida rose gold toonis metallist hoidja. Mulle väga meeldis selle värv ja ka hind - see oli umbes 2 eurot tasuta transpordiga (linki ma siia lisama ei hakka, kuna ebay on selliseid asju täis).
Juba enne, kui asi kohale jõudis, näitas Tanel mulle meie kapis olevaid muna hoidjaid. Et näe, need ju täpselt samasugused!
Ja olidki... kui värv muidugi välja arvata.
Kui oma paki siis kätte sain, panin need kaks kõrvuti ja teate mis... need ongi üks ja sama! Ok, väike vahe on suurusel aga seda näeb alles siis, kui kaks kõrvuti panna. Näitan Teile ka.
Igaks juhuks tegin pildid nii kuiva kui ka niiske beautyblenderiga.
Tellisin asja, mis meil kapis juba olemas oli! Ok, need muna hoidjad ei ole küll päriselt meie omad aga oleksin saanud neid vabalt kasutada.
Ja no tegelikult on minu oma ikka ilusamat värvi ka :)
Kus Teie oma beautyblenderit hoiate? Kui midugi sellist vidinat omate.

You Might Also Like

0 kommentaari