Mul oli sünnipäev / I had a birthday

Saturday, October 07, 2017

Mõni lähedasem lugeja kindlasti teadis, et mul oli eelmine kuu sünnipäev.
Olime sel ajal just kodumaal ja täna jagan Teiega mõningaid kingitusi, mida armsad sõbrad mulle tegid.

Maybe some closer reader knew that I had a birthday last month.
At that time we were in our homeland and today I share some presents that my lovely friend made me.
Mulle ei ole kunagi (täiskasvanu eas) oma sünnipäevi väga tähistada meeldinud ja minu jaoks on see üsna tavaline päev. Muidugi on mõned väga väga lähedased inimesed, kes võiksid seda päeva siiski meeles pidada ja kuidagi erilisemalt seda ka mulle näidata :) Sõpradelt ei oota ma midagi, kui siis lihtsalt toredat aega koos.
Ka seekord ei teinud me sel päeval suurt midagi ja seda suurem oli minu üllatus, kui hiljem mõni kallis inimene kingituse või lilledega mind üllatas.
Aitäh kõigile!

I have never (in my adult life) liked to celebrate my birthdays, for me it's almost as a regular day. Of course some really really close people should know the specialty of that day and should show it to me somehow :) But from friends I do not expect anything, only maybe good time spent together.
So we didn't do anything special that day and big was my surprise when later some friends had flowers or a gift for me.
Thank you all!

You Might Also Like

0 kommentaari