Bodøs poeskäik / Shopping in Bodø

Sunday, October 01, 2017

Augustis oli meil paar korda Bodøs vaja käia ja ühe korra leidsin ka jõudu, et poodides käia (ja osta midagi endale).
Palju mul jõudu selleks ikka veel ei ole aga mõned asjad ma siiski ära osta suutsin. Muidugi olen ma suve jooksul nii mõnegi uue riideeseme endale soetanud aga millegipärast pole ma neid Teiega jaganud. Täna aga jagan neid oste, mis suutsin Bodøs seekord teha.

In august we had to go to Bodø for a few times and once I even had the power to go shopping. I had to find the power because I needed something to wear. I have bought some new clothes during the summer also, but they have not made their way to the blog. But today I share the few things I got from Bodø.
Tavaliselt me palju enam shoppamas ei käi või kui käimegi, siis pigem sellistes poodides, mis Tanelit huvitavad. Et aga mul oli hädasti vaja leida uusi pükse, siis pidin ennast kokku võtma ja neid jahtima minema. Hetkel on mul neid väga raske leida, sest suurus on nii palju muutunud ning pean kindlasti pükse jalga proovima. Ja kuna ma loodan sellisesse suurusesse kauaks mitte jääda, siis proovin ma leida midagi odavamat.

Usually I don't shop any more or if I go somewhere then to the shops that Tanel wants to go. This time I needed some pants so I had to pull myself together and go for a hunt. And since I don't know my size any more, I have to try them on. I really hoped that I will not stay on that size, so I hoped to find something cheep. 

Need mustad teksad leidsin ma H&Mist, loomulikult allahinnatud asjade seast. Hinnaks oli neil 100 NOKi ehk u 10 eurot ja olen neid juba ka mitmeid kordi jalga ajanud. Need on pehmest ja venivast materjalist, mis minu jaoks on hetkel eriti suur pluss.

The black jeans I found from H&M. The discounted section, of course. I like that they are soft and stretchy and they cost only for 100 NOKs (around 10 euros).

Ka ripsmetušš pärineb H&Mist. Olin just pükste eest maksmas, kui nägin kassa kõrval seda L'oréal Paradise Extatic ripsmetušši. Tegelikult ajan ma taga heleroosas tuubis olevat L'oréali tušši aga mõtlesin ka seda proovida. Kuigi on mul hetkel kasutust ootamas päris mitu tuubi, siis tahtsin ka seda enda "kollektsiooni" lisada. Siiani pole ma seda veel proovida jõudnud aga kohe kui praegusega lõpetan, teen selle tuubi lahti. Loomulikult võib siis ka oodata sellekohast postitust :)

The mascara is also from H&M. I was just about to pay for my jeans when I saw this mascara. I do want the other one (in the light pink tube) but I thought that why not to try this one too. I do have many mascaras at the moment just waiting their turn, but I still wanted to add this to my "collection". I have not opened it yet so I don't have anything to say about it, but if I finish my current one I will open this one next. And then you can have the post about it as well.

Masque Bar anti-wrinkle lehtmaskid pärinevad aga Vita poest. Nimelt on City Nord keskuses see pood olemas ja vahel ma oma sammud sinna ka sean. Seekord jäi see pood just ilusti tee peale, nii et ma ei pidanud palju vaeva nägemagi. Korra olen Vita.no lehelt tellinud paar toodet, mida mujalt ei leia ja kui avastasin, et neil on Bodøs ka pood olemas, siis proovin sinna vahel ikka sisse ka astuda. Seekord küll mingit kindlat soovi ei olnud aga päris tühjade kätega ma seal ka välja tulla ei tahtnud. Mõtlesingi siis neid maske proovida, kuna olen lehtmaske väga armastama hakanud.
Siiani pole ma veel ühtegi proovinud (pakis on 3 maski) aga arvan, et kaua ma enam ei oota ka. Tegelikult oli mul üks kolmest ka reisil kaasas, kuid siiski ma seda ära ei kasutanud.
(Reisist endast ma palju ilmselt ei kirjuta, sest kuna pilte ma teha ei suutnud, siis kuiv tekst võib üsna igav olla. Küll aga jagan oma oste ja üldmuljeid nendest toodetest tulevikus kindlasti.)
Tagasi maskide juurde... Hinnaks oli neil vist 129.- NOKi ehk siis umbes 14 eurot. Kuigi pakis on 3 maski, on nende hind siiski üsna kõrge. Loodan väga, et need töötavad ka oma hinnale vääriliselt!

These masks are from Vita. We do have a Vita shop in City Nord shopping center and sometimes I do go there too. This time it was just on our way, so I didn't even had to go look for it. I have ordered some stuff from there website before but when I discovered that they have a shop in Bodø, I do go in there usually. This time I didn't have anything specific in mind, but I didn't want to come out with empty handed. And since I have started to love sheet masks, I bought some.
There are 3 masks in package and they cost 129.- (around 14 euros). I know, it a lot, but I do hope they are worth it. I have not tried them yet, but I will do that soon. There was one of them with me on our trip too, but I didn't use it somehow.
About the trip I think that I will not write a post, because I did not make any pictures and I think that without them the post might be little too boring. I will share some stuff I bought and probably will make some separate posts about using them also.

Need mõned asjad ma endaga koju tõingi. Ei tahtnud väga palju kulutada ka, kuna teadsin, et väike reis on ees ja lootsin sealt paremat kraami saada :) Nendest aga juba mõni teine kord!

So these few things came home with me. I didn't want to spend much, because I knew about our trip and I wanted to get something from there :) But about these some other time!

You Might Also Like

0 kommentaari