NYX Professional Makeup ja natukene muud ka

Sunday, March 05, 2017

Kuna olin sunnitud oma suure lemmiku välja vahetama ( LOE SIIT ), siis olen uue mitsellaarvee otsingul. Mu otsingud viisid mind kokku Lóreali veega ja seda leidsin vaid ühest kohalikust veebipoest. Loomulikult ei suutnud ma piirduda vaid ühe toote tellimisega, vaatasin ikka lehel rohkem ringi. Silma jäi muidugi väga palju põnevat aga minu valituks seekord osutusid mõned asjad meigiosakonnast.
NYX'i kosmeetikat olen ammu aega proovida soovinud. Kahjuks pole veel Bodós sellist poodi, mis seda firmat müüks, nagu nüüd juba mõnda aega Eestis on (kade meel!). Siin aga on üsna mitu veebipoodi, mis neid müüb ja üks neist oli ka see, kust leidsin soovitud mitsellaarvee. Loomulikult enamik mu ostudest just sellelt firmalt olidki.
Alustan siis slgusest ja tutvustan Teilegi, mis minu valituks osutusid.

NYX Soft Matte Lip Cream toonis Antwerp
NYX Full Throttle Lipstick toonis Lethal Kiss
NYX Micro Brow Pencil toonis Espresso
NYX Hydra Touch Brightener toonis Radiance
Ja loomulikult NYX Strobe Of Genius Illuminating Palette
Veel sattus mu ostukorvi üks toode Milanilt, milleks osutus Moisture Lock Oil Infused Lip Treatment toonis Repairing Primrose.

Ja mis puutub Lóreali mitsellaarvee kohta, siis olen kohutavalt kuri ja õnnetu. Kuri just enda peale, sest ei tulnud selle pealegi, et kontrollida koostisosi. Nii omangi jälle ühte vett, mis sisaldab jälle seda sama kurja ainet nimega Polyaminopropyl Biguande' t. Seekord ma seda siiski kraanist alla ei vala, vaid annan mõnele julgele, kes ei karda seda ainet nagu mina. Kahju on muidugi aga eks ise olen süüdi, et ei tulnud selle peale, et kontrollida.
Praegu olen kõik oma kasutatavad tooted üle kontrollinud ja leidnud vaid ühe (jälle Garnieri), mis sisaldab seda sama ainet. Need on niisked sälvrätid, mida olen usinalt Tromsósse kaasa võtnud, et seal kasutada. Nüüd jäävad aga tahaplaanile ja saavad kasutust mõnes muus valdkonnas (näiteks Frodo järgi koristamisel). 

Need ongi mu seekordsed ostud eleven.no lehelt ja olen ülimalt rahul.
Pakk tuli lubatud aja jooksul ja kõik oli ilusti pakitud ja terve. Samuti sain 20% soodustust, kuna ostusumma ületas 475 Norra krooni. Siin on kusjuures paljudes veebipoodides selline diil, et kui lõppsumma ületab mingi piiri, siis saad soodustust või tasuta transpordi. Oleneb muidugi lehest, mõni pakub lausa mõlemat, nagu mina seekord sain.
Nüüd aga hakkan uusi meigiasju katsetama. No siis, kui on põhjust jälle mukkida :)

You Might Also Like

7 kommentaari

 1. Ooo, see NYX'i palett on imeline!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh, ma nii loodan, et ma ei pettu :)

   Delete
  2. Oi, väljendasin end pahasti. Pidasin silmas, et see näeb imeline välja, ise proovinud ei ole. Loodan, et sa ei pettu! :D

   Delete
 2. Replies
  1. Olen selle peale küll mõelnud, kuid tunnistan ausalt, et tahaks natuke odavamat lemmikut leida. Ja ega ka seda pean siin (külakolkas) elades ikkagi kuskilt veebipoest tellima. Nüüd tahan proovida Simple vett. Jutud on, et see on väga väga hea (ja odav ka). Ja tean juba, et see ei sisalda seda minu kardetud ainet :)

   Delete
 3. Tundub, et Nivea vees ei ole ka seda ainet ja võiks täitsa kasutamiskõlbulik olla:) : https://www.nivea.ee/shop/hooldav-mitsellaarvesi-tundlikule-nahale-400580892444801083.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh, seda võiks ju täitsa ka proovida.
   Aitäh, et teada andsid!

   Delete