Kingitus, mis tuli oma otsaga lausa Kanadast!

Wednesday, March 15, 2017

Sellest on juba rohkem kui aasta kui meie kallid sõbrad Eestist külla sõitsid.
Peale igasugu muu hea ja parema, tõid nad kaasa ka ühe pakikese mu teiselt armsalt sõbrannalt. Ta oli üsna värskelt tagasi Eestisse kolinud, aga enne oli ta Kanadas olles ka väikse shopingu teinud. Nii panigi ta kokku selle pakikese, mille sai siis mulle lõpuks sõpradega edasi saata. Täna selle sisu lõpuks Teiega jagangi (olgugi, et aega on nii palju möödunud aga patt oleks sellist kingitust mitte jagada).
Seni olen kasutanud vaid kahte toodet. Üks on mu suur suur lemmik ja mille avamisega nägin ikka kõvasti vaeva. Tagantjärele mõtlen, kui rumal ma ikka olla võisin. Räägin lauvärvi paletist, mille toonid on just minu cup of tea
 Teine asi, mida olen kasutanud on see väga mõnusa lõhnaga huuleläige.
 Ülejäänud asjad aga ootavad vapralt oma aega, kuigi see Sephora öö mask on mul kapi peal ootamas juba mitu mitu kuud. Kuidagi nagu ei jõua selle kasutamiseni aga kui ükskord jõuan, siis jagan kindlasti ka muljeid.

You Might Also Like

0 kommentaari