Glossybox.no

Saturday, March 11, 2017

Juba mõnda aega olen ma olnud osake Glossybox' i saajatest ja nüüd tutvustan seda boxi Teile ka.
Tegemist on subscription karbiga, mille eest tuleb tasuda 179 NOK (umbes 20 eurot) kuus. Saab ka mõne kuu või isegi ühe karbi eraldi osta, kuid mina tegin sellise diili, mis iga kuu mu arvelt selle summa "röövib". Vastutasuks saan iga kuu alguses uue karbi, mis sisaldab nii mõndagi huvitavat.
Kuna olen tellija olnud juba üle aasta ja kogu mu haige oleku aeg jäi sinna sisse, siis ei süvenenud ma selle sisusse eriti hoolikalt. Muidugi olin koju tulles alati õnnelik, kui karp oli minuni jõudnud aga sisu jäi alati ikka kuskile seisma. Vahel tugevam olles siiski võtsin asjad karbist välja ja panin oma kollektsiooni, kuid kasutust sai vaid mõni üksik toode.
Nüüd kui olen hakanud jälle rohkem kosmeetikat ja ilutooteid hindama, siis olen oma karbi saabumise üle kohe eriti õnnelik. Karp sisaldab tavaliselt 5 toodet ja vahest on juurde lisatud ka mõni lisatoode või tester. Päris tihti on karbis just sellised firmad, mida kuulnudki pole, rääkimata siis veel ise proovimisest. Nii ongi huvitav leida omale uusi lemmikuid, ilma ise poodides otsimata.
Karbi väärtus ületab alati oma hinna ja viimane ehk veebruari karbi sisu oli väärtuses umbes 100 eurot. Karbi sees on ka alati kaardike, kus väike toodete tutvustus ja väärtus.
Mõnest karbist olen suutnud ka pildid teha ja neid nüüd Teile näitangi.
Kahjuks saab karpi tellida ainult 10 riigis ja Eesti sinna sisse veel ei kuulu.
Lähim, kus karpi tellida saab on vist Rootsi.

You Might Also Like

0 kommentaari