Presidendi vastuvõtu lemmikud....

Sunday, February 26, 2017

.....ja mitte nii väga lemmikud!
     No kes meist (naistest) ei vaataks vabariigi presidendi vastuvõttu põhiliselt just kleitide pärast!
Mina tunnistan küll ausalt, et just sellepärast. Ja nagu igal aastal mul kombeks on (eelmine kord jäi vist küll vahele) kommenteerin ma neid ka väga suure suuga. Ehk pole see just väga ilus, kuid oma lemmikuid ja mitte nii väga lemmikuid meeldib mul jagada ka teistega, ehk siis näiteks Teiega.
 Üldmulje jäi minul küll sel aastal üsna hea. Palju oli just selliseid lihtsama lõikega kleite, mis mulle isiklikult väga meeldivad. Ja mis eriti meeldis, et on hakatud kandma värve (kes ilusamaid, kes vähem ilusamaid). Oma kriitikanoolte alt jätsin ka seekord välja lapsed ja suursaadikud, kuigi, ka nendest viimastest on saanud natukene paremini riietuvad :) 

 Siin aga siis minu selle aasta lemmikud:
Ja siin mitte nii väga lemmikud:
  Väga palju tundus olevat ka tumedat värvi kleite, just musta. See oli minu arvates natkene kole. Tegemist ikkagi ju pidupäevaga. Olgugi, et must on just minu lemmik värv :) 
Kuidas Teile sel aastal meeldis? 

You Might Also Like

0 kommentaari