OOTD #117 18.09.2015

Tuesday, February 21, 2017


Jah, Te loete kuupäeva täiesti õigesti!
Täna lähen ajas pikalt tagasi ja jagan ühte oma lemmikutest oufitidest (olgugi, et need asjad mulle praegu selga ei mahu). Kuna mulle endale need pildid ja kogu riietus väga meeldivad, siis ei tahaks neid kohe mitte kuidagi kuskile unarusse jätta. Mõni vb ei soovi nii kaua aega tagasi tehtud pilte näha (siis ta ei pea vaatama) aga mina tahan :D Eriti kuna ma enam selline välja ei näe!
Pildid on tehtud eelviimane kord, kui Eestis käisime ja kui veel shoppamise tuhinas olin. Siis ostsingi nii mõnedki asjad, mida siin piltidel ka kannan. Ja tunnistan, et mitte kumbagi neist uutest esemetest ei ole ma rohkem selga pannud. Loodan väga juba varsti samas vormis tagasi olla!

Müts- H&M
Tagi- Sinsay
Pusa- kirbuturg
Seelik- vist Zara
Käekott- vist Reserved
Saapad- vist ital-design.de lehelt
Vb toon Teieni mõne vana mustandite all seisva postituse veel, mine tea.
Nii et andke siis andeks!

You Might Also Like

0 kommentaari