Nivea Daily Essentials Refining Peel Off Mask

Monday, February 20, 2017


             Üle pika aja olen jälle hakanud tasapisi oma kosmeetikat kasutama. Eks ma olen neid asju ikka ka vahepeal juurde ostnud, kuid kasutanud pole neist eriti ühtegi.
Täna jagan Teiega oma muljeid ühest maskist, mille ma kunagi ammu juba Eestis olles ostnud olin. See on mul testrite karbis oma aega oodanud juba väga väga kaua aega, kuid säilivuse kuupäevani oli veel aega küllaga. Siiski otsustasin selle lõpuks ikkagi ära proovida.
 Näomaske on mul siin kappi tekkinud nii mõnedki, kuid selle kasuks otsustasin ma oma laiskuse tõttu. Nimelt ei jaksa ma hetkel palju aega kraanikausi juures veeta ja sellepärast valisingi PEEL OFF maski. Ja eks ma tegelikult olen ikka väga kaua aega tahtnud seda süsteemi ära ka proovida. Jah, ma pole mitte kunagi varem 'peel off' maski omal nahal proovinud.
Aga et siis minu muljete juurde!

HIND: Selverist saab hetkel kätte 1.89ga. Palju mina maksin, seda kahjuks ei mäleta enam.

PAKEND/VÄLIMUS: Näeb välja nagu testripakike. (Ju sellepärast mul nii kaua seal testrikarbis teiste vahel vedeleski.) Üks pakike sisaldab kahte 5 ml maski, mis teeb eriti mõnusaks just kahekesi maskitada. Või nagu mina tegin, jätsin teise poole järgmist korda ootama.

KOOSTISAqua, Polyvinyl Alcohol, Alcohol Denat., Glycerin, Polysorbate 20, Panthenol, Methylparaben, BHT, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Parfum, CI 42090.

LUBAB: Eemaldada elutud naharakud ja puhastada nahka sügavuti. Omab aktiivset liigset rasu vähendavat toimet ja aitab naha läikimist tundideks ära hoida.

LÕHN: Väga mõnus värske lõhn, kuid nahale kandes muutub lõhn väga tugevaks ja häirivaks. Hiljem kuivades aga muutub õrnemaks ja ei ole enam häiriv.

KONSISTENTS: Väga vedel, sinakas geel. Kindlasti soovitan nahale kanda millegi kohal, nt. kraanikausi või rätiku. Minul hakkas pakist tilkuma, kuigi üritasin olla ettevaatlik. Nahal kuivab ja kisub nagu iga teine näomask.

TULEMUS: Nahal tuleb hoida 15-20 minutit või kuni mask täielikult kuivanud on. Minul kuivas üsna ruttu ära ja hakkas ka kohe kiskuma. Mingit erilist kihelust või ebamugavust ei tundnud. Väga veider tunne oli aga hoopis maski maha võtta. Esialgu nagu ei saanudki kuskilt küüsi taha, et tirima hakata aga kui juba otsast tulema hakkas, siis tuli ilusti ja ühtlaselt. Pärast maski eemaldamist ei jäänud nahk kuskilt kiskuma. Tavaliselt annab nahk peale maskitamist kohe märku, et vajab niisustust, kuid sellega seda tunnet ei olnud. Lähemalt nahka uurides aga oli näha küll, et vajas kreemi. Ka paistis nahk matt, nagu pakil lubatud oli.
Paar tundi hiljem panin nahale õhtust näoõli ja hommikul oli nahk imepehme. Kindlasti soovitan maski näole kandes eemale hoida ka kulmudest, sest kui see sinna ära kuivab, siis eemaldamine on väga piinarikas.

HINNANG: Mulle väga meeldis. Erilist lubatud tulemusi (peale mati naha) ma küll ei märganud, kuid võib olla näeb rohkem tulemusi peale mitmendat kasutust. Siiski väga mõnus mask, millega vahel ennast poputada. Eriti meeldis mulle selle maski maha võtmine.
Hindeks 8/10st 

You Might Also Like

0 kommentaari