Minu päev

Thursday, November 12, 2015

               Täna toon Teieni jälle ühe pildipostituse. Seekord minu sünnipäeva päevast. See oli küll kaua aega tagasi aga mõnus ja meeldejääv päev sellest hoolimata.
Just eelmisel päeval tulid Taneli vanemad meile siia Norra külla ja võtsimegi kohe järgmisel päeval plaani natukene neile ümbruskonda näidata. Saime ka ise mõnda uut kohta uudistada. Näiteks ei olnud me varem lähedal asuvat koobast uurimas käinudki. Nüüd võtsime me ennast kokku ja isegi Taneli isa (kellel on põlved ikka väga läbi) suutis kogu ronimise ette võtta.
Sinna koopasse viis üsna palju üles mäkke ronimist vajav rada. Isegi mina olin vahepeal juba alla andmas aga mõtlesin, et ei saa Taneli isast ju kehvem olla. Kui tema oleks pooleli jätnud, siis mina kindlasti ka :) Lõpuks sinna üles me jõudsime, koopas ära käisime ja peaaegu elusalt ka alla tagasi tulime. Peaaegu käib minu kohta, kuna suutsin alla tulles natukene jala välja väänata. Käi veel ketsidega matkamas!
Minu esimene sünnipäevaks saadud lilleke :D Selle kinkis mulle Taneli isa ja see on minu arvates üks armsamaid kingitusi üldse.
Selline lihtne päev mul oligi. Pärast ronimisi lonkasin koju tagasi, kus sõime kõhud punni ja maiustasime Eestist toodud koogiga :)

Oh kus ma igatsen selliseid aegu, kus mul jätkus energiat kasvõi riidesse panekuks. Praegu võtab isegi hommikumantli selga panemine ja trepist alla minek selja märjaks.


You Might Also Like

0 kommentaari