OOTD #111 16.08.2015

Wednesday, October 07, 2015

        Enne veel kui päris lumi maha tuleb (no meil tegelt juba peaaegu, et ongi) jagan Teiega minu selle suve kõige suvisemat outfiti.
Sel päeval käisime me Taneliga natukene ringi sõitmas ja suve nautimas. See oli üks tore päev, täis imeilusaid vaateid. Neid pilte näitan ma Teile lähiajal kindlasti ka.
Täna aga outfiti juurde.
See top oli minu selle suve soojade ilmade lemmik. Ostsin ma selle meie enda poekesest. Kes veel ei tea, siis peame me kahe pere peale siin ka väikest butiiki/kohvikut nimega Butikk Mesi. Lähemalt saad meie pesal silma peal hoida facebookis www.facebook.com/ButikkMesi.
Top- ButikkMesi
Teksad- Cropp
Tennised- ItalDesign.de
Päikseprillid- ProKapitalis mingi poeke
Ärge siis mu valgeid kanajalgu tähele pange. Väga palju need sel suvel päikest ei saanud :D

You Might Also Like

0 kommentaari