OOTD #110 15.08.2015

Wednesday, September 30, 2015

     Nagu mul igasugu muudest valudest (kõrvavalu ja nohust tulev näovalu) veel vähe on, siis otsustasid mu kaks alumist tarkusehammast ka veel natukene endast märku andma hakata. Millega ma selle piina küll ära teeninud olen?

Sellest kõigest hoolimata (või siis ehk valuvaigistid lubavad) püüan ma ikka ja jälle oma blogi ärkvel hoida. Tegelikult olengi juba üsna mitu päeva blogi telgitagustes toimetanud. Pildistamist on tahtnud kõik uued ostud nii riiete kui ka ilumaailmast. Vaikselt olen ka katsetamas paljusid uusi tooteid, millest kavatsen tulevikus Teile ka kirjutada. 
Täna toon Teieni aga hoopis ühe augustikuise outfiti.
Pusa- Telliskivi kirbuturg
Teksad- Sõbranna riidekapist
Tennised- Converse
Kaelakee- Balti Jaama turg
Ei ole just eriti suvine, eks?

You Might Also Like

2 kommentaari

 1. Jätkuvalt väga kaunis oled. Loodan, et elu Norras on teile meeltmööda. :) Kas koduigatsus on ka tekkinud?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma tänan kullake!
   Eks loomulikult on hetki kui koduigatsus suur. Õnneks on tänapäeva tehnika nii arenenud, et saan lastega näiteks facetime's vabalt suhelda. Ja õnneks saime ka septembri alguses natukene Eestis aega veeta. Ehk aitab talve siin pimedas üle elada :D

   Delete