Pakike Eestist

Tuesday, August 11, 2015

        Iga kord, kui keegi meist Eestist siia tulemas on, palume me midagi head kaasa tuua. Olgu see siis midagi head kodumaist süüa või midagi muud vajalikku.

Ja kuna eelmine kuu oli siia tulemas minu kallis teine pool, siis palusin temaltki mulle midagi head kaasa tuua. Kasutasin juhust ja palusin endale uue Herra Hair Protect parfüümi tuua. Olen sellest tootest nii vaimustuses, et vajan seda ka oma siinsesse ellu. Ja et mu eelmine pisike pudel, vaatamata väga kokkuhoidlikule kasutamisele, siiski lõpuks otsa sai, siis nüüd palusin juba suurt pudelit.
Kes tahab uuesti lugeda, mida ma varem selle toote kohta kirjutanud olen, siis seda saab lugeda SIIT

Ka Dove tore esindaja saatis mulle koos Taneliga pakikese.
Nagu keegi oleks mu mõtteid lugenud! Plaanisin just seda Oxygen juuksehoolduse sarja tulevikus proovida. Hetkel on järjekorras veel ühe teise firma shampoon/palsam ja siis juba olekski midagi uut vaja läinud. Nüüd on ka see mure murtud. Olen kogu selle pakikese üle väga õnnelik, sest Dove tooted on mulle alati sobinud. Aitäh!
Tegelikult tõi Tanel veel palju head kraami kaasa aga arvatavasti ei paku need kellegile teisele erilist huvi. Põhiliselt olid need ikkagi söödavad asjad. Eriti meenub mulle praegu kohe kondenspiim. Oi see oli hea :D See sai otsa üsna kiiresti.
Iluvaldkonna toodetega ma rohkem teda piinama ei hakanud, sest juba vähem, kui kuu pärast saan ma oma soovid ise rahuldada. Nimelt on pärast minu sünnipäeva meil plaanis väike puhkus Eestis. Ei jõua juba ära oodata!

You Might Also Like

0 kommentaari