Garnier Miracle Skin Cream

Thursday, June 11, 2015

            Kes mind instagramis jälgib, see ehk mäletab väikest teemat selle Garnier'i testriga. Nimelt pidi see kaasas olema ühe tellitud ajakirjaga aga millegi pärast otsustas minu postiljon, et ma ei vääri seda. Mina aga tahan oma otsused ise teha ja nii ma siis kirjutasingi toimetusse. Nemad hakkasid asja uurima ja juba peale nädalavahetust oli see kreemitester siiski mu postkastis.
Võtsin kaua kaua aega hoogu, et see Garnier Miracle Skin Cream lõpuks ka ära proovida ja täna ma Teieni oma muljed toongi.
Lõhn: Lõhnab magusalt, kuid siiski üsna keemiliselt. 
Konsistents: Kreemine. Tuubist tuleb välja tavaline valge kreem, kuid nahale määrides reageerib veidralt, muutub oranziks.
Tulemus: Nagu öeldud, siis nahale määrides muutub toode oranziks, kuid lõpuks imendub see naha sisse ja oranzi värvi jääb vähemaks. Minu nahka see piisavalt ei niisuta ja väga häirib mind ka nahale jääb kleepuv tunne. Pärast selle kreemi kasutamist tahaks nahk nagu veel niisutust. Plussiks aga see, et nahk muutub ühtlasemaks ja punased põsed on vähem märgatavad. 
Tunde Hiljem: Nahk tundub ikka veel kuiv ja karjub niisutuse järele. Samas meik püsib ilusti peal.
Kas ostaksin täissuuruses toote: Ei. Ma ei kasutanud isegi testrit lõpuni.

Vahepeal olin ma oma näonahaga väga hädas ja otsisin ette jäävatest poodidest mingitki uut näokreemi. Olin peaaegu, et juba ostmas seda sama kreemi ilma, et oleksin jõudnud testrit proovida. Nüüd aga olen ülimalt õnnelik, et ma seda siis ikka ei ostnud. Just selliste kreemide pärast ongi hea testreid katsetada, selles olen nüüd veendunud. 

You Might Also Like

0 kommentaari