OOTD #97 04.05.2015

Monday, May 25, 2015

         Enne kui hakkan jälle tohututes kogustes lähikonna piltidega pommitama, jagan ühte OOTD. Sellest on küll juba mitu nädalat möödas, kui need pildid tegime aga kuna ilm on senini üsna samasugune, siis sarnast riietust olen kandnud juba mitmeid kordi.
Igapäevaselt lihtne ja mugav.
Sel päeval käisime me ühte lähedal asuvat koobast otsimas.
Mantel- pärineb õe riidekapist
Püksid- Seppälä
Saapad- Timberland
Müts- Lindex
Sall- H&M
Koobast me seekord küll ei leidnud, kuid ilusaid pilte sain küllaga. Neid jagan Teiega juba üsna varsti.  

You Might Also Like

2 kommentaari

 1. Ma ei tea, kas tunda rõõmu soojade ilmade üle siin või tunda kadedust sellise imeilusa koha üle, kus sa praegu oled. Vist mõlemat. :) Loodan, et tunned hästi ennast uuel kodumaal ja palju tervitusi minu poolt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh kullake!
   Mina tunnen küll kadedust sinu pilte vaadates. Tahaks ka sooja ilma juba :)
   Ma ei kujuta ette, mis ma siis talvel veel teen, siis kui siin täitsa pime on.

   Delete