Ital-Design / E5P

Sunday, April 05, 2015

        Kuna suur kolimine on kohe kohe ukse ees, siis viimasel ajal ma enam palju uusi riideid ja jalanõusid kokku ostnud ei ole. Niigi vaja oma asjades korrektuure teha ja osa olemas olevast kraamist näiteks ära müüa või ära anda. Sellest hoolimata ma päris ilma shoppamata ka olla pole suutnud. 
Märtsi alguses sai päris mitme töökaaslasega kokku pandud üks suur tellimus Saksamaalt (üks nii suur, et kokku tegin korraga kolm tellimust) ja kui endine töökaaslane mainis, et teeb tellimuse everything5pounds'ist, siis vaatasin igaks juhuks sinna lehele ise ka. Ma ei ole sealt ikka väga,väga ammu midagi tellinud ja loomulikult just siis, kui vaja ei oleks, siis leiab palju ilusaid asju, mida tahaks. 
Täna näitangi oma saaki ka Teile. 
Saksamaalt tellisin ma üsna mitu asja ja esimest korda ka riideid (ühe mantli). Seda olete Te juba näinud ka, sest see on mu lemmik igapäevariie. Samuti olete juba näinud ka neid musti poolsaapaid, mis sealt tellimusest pärit on. Ka nendega olen super rahul. Mõlemaid saab näha OOTD #92 postitusest. Lisaks tellisin sealt endale veel valged tennised ja ühed edevad platvormiga kingad. Need kingad tellis mõned kuud tagasi mu töökaaslane endale ja ma lihtsalt ei suutnud neid endale tellimata jätta. Need on lihtsalt nii ilusad. Kas ma neid ka kunagi kannan, see on ise asi aga koos oma asjadega ma need Norra poole teele juba panin. Kusjuures need saavad mul seal olema ainukesed nn kontsad. Ülejäänud jäävad kas koju või lähevad müüki. 
Teised ostud, nagu juba öeldud, on pärit E5P lehelt. 
Sealt tellisin üsna mitu asja, kuid tegelikult oleks tahtnud päris mitut asja veel. Tegin aga südame tugevaks ja valisin välja vaid need, mida Teile siin nüüd näitan. Ühed tennise moodi papud on siit vaid puudu. Need tulid kahjuks hoopis teist värvi, mida soovisin aga et tagasi ma neid saatma ei hakanud siis võtsin need hoopis tööl kasutusse. Natukene olen kurb küll, sest mustana oleksid need väga kihvtid olnud. Ma ei ole kunagi selline eriline asjade tagasi saatja olnud. Ma ei viitsi seda jamamist läbi teha. Kunagi saatsin sõbrannale tellitud mantli tagasi ja oi kui kaua ma pidin seda jama taluma. Lõpuks ei saanudki vist raha tagasi, sest ma jätsin kolm kuud hiljem asja lihtsalt pooleli. Ülejäänud tellitud asjadega olen üsna rahul. Triibulisel pluusil oli väike auguke ja õmblus  natukene lahti. Sellised pisikesed asjad tuletavadki meelde, miks ma kunagi sealt tellimised ära lõpetasin. Katkisi ja valesid asju ei ole mõtet ka nii väikse raha eest tellida. 
 Siin aga siis seekordsed ostud E5P'ist. 
Ilmselt ongi need minu Eesti kõige viimased riideostud, sest juba 28 aprill algab minu teekond kodumaalt ära. Suur osa minu asjadest on juba sinnapoole teel ja elan selle kolm järgi jäänud nädalat väga väikese garderoobiga. 
Enne minekut tuleb veel koos Jaanaga maha pidada üks väike üritus. 
Juba järgmisel pühapäeval (12.04.15) saavad kõik soovijad nii minu kui Jaana riidekapis shopata. 
Sellest üritusest kirjutan lähemalt juba järgmine kord! 

PS! Ära unusta osa võtta ka KINGILOOSist!!!


You Might Also Like

4 kommentaari

 1. Oot, millest ma olen ilma jäänud? :O Kauaks sa Norra lähed?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ilmselt pole sa vihjetest varem välja lugenud jah :D
   Lähen nii, et tagasituleku kuupäeva paigas ei ole. Ilmselt ikka mõneks aastaks jään sinna

   Delete
  2. Sea pesa paika ja tuleme sulle hoopis Norra külla. :)

   Delete
  3. Võtan su lubadusest kinni nüüd :D

   Delete