BYS / Basicare

Sunday, March 01, 2015

Eelmisest kuust on mul veel paar asja Teieni toomata. 
Olen avastanud enda jaoks põsepuna. Ma ei ole varem erilist vajadust selle jaoks näinud, kuna mu enda põsed on piisavalt punased olnud. Kuid nüüd olen avastanud, et mida tugevam kiht on jumestuskreemi, seda rohkem vajaks nägu ka natukene värvi tagasi. Nii olengi hakanud katsetama erinevaid põsepunasid. 
Aga kuna minu jaoks on see siiski veel selline toode, millele ma erilist rõhku ei pane, siis jään ma pigem selliste soodsamate toodete poole. 
Nii ma siis käisingi jälle ükspäev Solarise toidupoes, kus müüakse ka BYS kosmeetikat. Ja kuna üks põsepuna mul sellelt firmalt juba on, siis otsustasin proovida neid veel. Seekord siis valisin Candyfloss toonis põsepuna. Hind oli 3,32. 
Teise toote samalt firmalt ostsin ka. Selleks oli Brow Pencil kulmupliiats. Selle ostsin sellepärast, et mulle meeldis selle pliiatsi ostas olev harjake. Hea väike, millega kulmusid kammida ja sättida. Pliiatsi hind oli 2,75. 
Ja viimane, kuid kõige olulisem ost oli uus ripsmekoolutaja. Mu vanal koolutajal läks mingi vedru katki ja pärast seda ma enam seda kasutada ei saanud. No sain aga see oli väga imelik ja ebamugav. Uue koolutaja ostsin ma kuldset värvi ja Basicare´i oma. Kahjuks pärast koju jõudes avastasin, et see koolutaja töötab samuti ilma vedruta ja on täpselt sama ebamugav, kui mu katkine koolutaja. Ostes ei osanud ma isegi vaadata, mis süsteemiga asi töötab ja nii ma pange paningi. Nüüd tean, et ka ripsmekoolutajaid on erinevate töötamise põhimõtetega. Aga pole hullu, küll ma ära harjun. Koolutaja hind oli 3,77. 
Arvan, et sain kõik asjad väga heade hindadega. No eks hinnatase näitab ka asjade kvaliteeti, kuid ma ei kurda. Kui kulmupliiats välja arvata, siis põsepunaga olen väga rahul. Pliiatsi viga on ka ainult see, et ta pruun on. Oleks ikka pidanud musta ostma. Aga see on ainult mu enda viga.  

You Might Also Like

0 kommentaari