Tühjad #6

Wednesday, March 04, 2015

      Otsustasin, et kirjutan edaspidi tühjaks saanud asjadest natukene tihedamini.
Viimane kord näitas, et päris raske on korraga väga paljude toodete kohta kõike meelde tuletada. Nii mul seekord õnnestubki teha postitus vaid veebruaris otsa saanud toodetest.
Palju neid ei ole ja enamus neistki on lõhnad, mida üritan riiulilt vähemaks saada. Ja mitte et ma nüüd siin hullult laristaks ja iga minut ennast lõhnastaks, vaid need on hoopis need pudelid, mis juba aastaid vaid tilgakesega riiulis seisavad ja oma lõppu ootavad. Nüüd aga võtan kõik tilgad järjest ette, teen südame karmiks ja viskan tühjad pudelid ikka ära. 
Hakkan siis aga järjekordsete lõpuni kasutatud toodete kirjeldamisega pihta.  
NÄOHOOLDUS
Garnier Micelárni voda ehk mitsellaar vesi
Ostsin selle esimese pudeli augustis Prahast. Meile siia Eestisse siis need veel jõudnud ei olnud, kuid juba mõne kuu pärast muutusid need ka meil populaarseks.
Väga mõnus ja kerge puhastusvesi. Sama hea toode, kui on minu eelmine suur lemmik L'oréali mitsellaarvesi, kuid kui arvestada Garnieri vee suurust ja hinda, siis jääb see kindlasti peale.
Puhastab väga hästi naha meigist, ka silmameigist. Nahk jääb puhas ja ei jää kleepuma. Kindel lemmik!
Mitomo The Natural Perfect Moisture Essence Sheet Mask 
Super mõnus sära andev ja pinguldav mask, millest rohkem kirjutasin SIIN.
Seda maski ostan kindlasti veel.
L'oréal Nude Magique CC Cream 
Punakat nahatooni korrekteeriv kreem. Minu nahatooni jaoks natukene liiga tume, eriti talvisel perioodil, kui nahk hele. Kasutasin selle vahelduva eduga lõpuni ja võimalik, et suve poole ostan uuesti. Sest oma töö tegi ära väga hästi ja jättis nahale kandes kerge, kuid katva kihi. 
KEHAHOOLDUS
Dove Créme Mousse 
Üks mõnusamaid igapäeva duśigeele, mida ma tean. Kreemjas ja paks duśigeel, mis tõesti niisutas ka nahka. Väga hea lõhnaga. Ainuke miinus oli ehk see, et kuna toode on päris paks, siis kippus see pudeli all olevasse korgiavasse kogunema ja kasutuskordade vahel sinna ära kuivama. 
LÕHNAD
Seekord panen lõhnad eraldi kategooriasse.
Hugo Boss Boss Orange 50 ml
Mõnus magusama poolne õrna aroomiga kerge lõhn.
Minu teine pudel. Kasutasin seda lõhna päevasel ajal ja pigem tööl olles.
Hugo Boss Femme 30 ml
Selle lõhna sain kunagi mingi ajakirja tellimisega kingituseks.
Lõhn ise oli väga värske ja hea, mis sobis minule väga hästi. Kuigi lõhn oli hea siis ise ma ilmselt seda uuesti ei ostaks, sest mulle ei meeldinud pudel. Pudel ei ole isegi veel täiesti tühjaks saanud, umbes kahe korra jagu on seal veel vabalt sees. Lihtsalt on see pudel selline, kust lõppu on võimatu kätte saada. Tavaliselt on see väike toru, mille kaudu lõhn välja tuleb, paigutatud pudeli ühte nurka nii, et kallutades saab ka viimase tilga ilusti kätte. Sellel lõhnal aga jääb toru pudeli keskosas olevale kõrgemalt kohale. Kahju!
Dolce & Gabbana Light Blue 50 ml
See lõhnapudel seisis mu riiulil vähemalt 3 aastat niimoodi, et pudelis vaid väikene tilgake sees. Lihtsalt ma ei raatsinud seda lõppu varem ära kasutada, sest see on mu üks suurimaid lemmikuid.
Mõnusalt värske lõhn, mis ei ole üldse magus, nagu tavaliselt mu lõhnad olnud on. Kindlasti tahan seda lõhna veel kunagi kasutada.
Nina Ricci Nina Fantasy 50ml
Selle lõhna kinkis mulle kunagi mu ema mulle sünnipäevaks. Ise ma ilmselt seda lõhna valinud ei oleks, sest see ei ole eriti minu maitse. Minu jaoks oli see lõhn liialt magus. Kasutasin siiski vahelduva eduga lõpuni, olgugi et aega läks jälle üsna mitu aastat.

Andke mulle andeks, et ma ei ole eriti osav lõhnade kirjeldamisel, kuid ega ma ei teagi kedagi, kes oleks pelgalt kellegi teise sõnade järgi endale mõne lõhna ostnud. Ikka nuusutab inimene ise ju enne üle ja alles siis otsustab, kas konkreetne lõhn sobib talle või mitte.

Sellised olidki siis minu veebruaris lõpuni kasutatud tooted.
Järgmisesse korda juba tean, et jõuab veel paar lõhna ja siis olen nende tilkadega ka lõpuks ühele poole saanud.


You Might Also Like

4 kommentaari

 1. Dolce & Gabbana light blue on ka minu aegumatu lemmik. Ainuke lõhn, mida olen ostnud kõige rohkem. Vast 8 pudelit lausa. Samamoodi hetkel viimased tilgad alles, mida ei raatsi ära kasutada :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Et ma ei olegi ainus, kes nn tühje pudeleid kollektsioneerib :D

   Delete
 2. Minu Garnieri mitselaarvesi sai kiiresti otsa. Tütar arvas, et see on mingi mõnus uus dušigeel ja valas pool pudelit vanni...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Küll sul on iluhuviline tütar :) Alles oli kui ta sul katsetas Vestige Verdanti õli vähe teisti kui meie :)
   Aga mine tea, niimoodi ehk leiabki mõnele tootele veel parema kasutusvõimaluse, kui see milleks tegelikult loodud on :D
   Hmmm.... Ta võiks samuti varsti blogima hakata. Oma kogemustest kirjutada :D

   Delete