OOTD# 92 19.03.2015

Tuesday, March 24, 2015

Vahepeal oli meil siin juba täitsa kevad! 
Õnneks juhtus mul ka mõnel sellisel ilusal päeval vaba päev olema. Kasutasin kohe juhust ja palusin endast mõned OOTD pildid teha. Seda enam, et just paar päeva varem olin kätte saanud oma viimase tellimuse Saksamaalt. 
Minu osa sellest meeletult suurest tellimusest oli must mantel, mustad poolsaapad, valged tennised ja ühed super ilusad platvorm kingad. 
Must mantel on juba minu suur lemmik. See on kerge ja tuletab meelde hommikumantlit :) Nii mulle vähemalt kodus selle kohta öeldi. Minule aga väga meeldib. Mustad poolsaapad on ka juba lemmikud. Tennised ja kingad jäävad aga suve ootama.
Mantel & Saapad- Saksamaalt tellitud
Püksid & Kampsun- Reserved
Sall- H&M
Loodame nüüd siis, et selleks korraks on talveilmad läbi ja saame nautida seda päikselist kevadet, nagu täna tundub olevat. 
Mina kannan aga suurima rõõmuga musta ja halli riietust edasi :) 
Seni kuni lihtsalt palav hakkab vist!

You Might Also Like

0 kommentaari