OOTD # 91 09.03.2015

Monday, March 16, 2015

Tere ilusat päikselist esmaspäeva! 
Sellised ilmad on ju ainult rõõm, kuid kahjuks saavad need selleks ajaks alati läbi, kui minul vaba päev on. No eks tegelikult õnnestus mul just kaks päeva sellist päikest nautida, seda sain aga teha väga vähe. Nimelt on ju mul see väga keeruline riidekapi tühjendamise aeg. Ja mitte ainult garderoob, vaid ka kogu muu kraam (kosmeetika, ehted, raamatud jne) vajavad sorteerimist. Ja Te ei kujuta ette, kui tüütu tegevus see on. Maha ei tahaks ju midagi jätta. 
Aga ok, see selleks. Kaua ma sellest ikka siin jahun. Pigem toon Teieni hoopis ühe nädala taguse outfiti. Käisime Taneliga korraks ILU poes, kus ma jälle natukene raha kulutasin (seda saaki näitan Teile juba õige varsti). Pärast seda käisime veel Männiku kandis pilte tegemas ja loomulikult hüppasin ma ise ka korraks kaamera ette. 
Jope- Lindex
Kampsun- Basaar äpp
Seelik & Põlvikud- H&M
Saapad- Timberland
Käekott- Saksamaalt tellitud
Päikseprillid- Prahast
Nautige neid imelisi kevadisi ilmasid, kuniks neid veel on.
Minu kahjuks pidi vist nädala lõpp jälle kehva olema. Just siis kui mul on lausa 4 vaba päeva ja ka Tanel on kodus :(  

You Might Also Like

0 kommentaari