Schwarzkopf / Ardell / BYS / Depend / Beter / eBay

Friday, January 09, 2015

Ja ongi käes mu viimane vana aastaga seotud postitus. 
Selles toon Teieni need mõned uued iluasjad, mis detsembris minuni jõudsid.
Kuna detsember oli täis erinevaid pidustusi ja kingituste ostmisi, siis sattus minu ostukorvi ka mõni selline ilutoode ilma, et ma seda otseselt vajanud oleks. 
Viimsel ajal olen tihti mõelnud, et hakkan tihedamini lokke tegema ja et need lokid püsiks ka, vajasin ma uut juukselakki. Olemas olev lakk on hirmus tugev ja jätab juuksed väga takuseks, kuigi lõhnab ülimalt hästi. Mõtlesingi siis Prismas ringi tuiates, et vaatan sealt mingi uue laki. Olin juba ühe välja valinud ja korvi pannud aga siis märkasin seda roosat pudelit. Lisaks sellele, et ta oli roosa :) oli see ka soodushinnaga. Maksin selle eest vist u 3 eurot, kui nüüd õigesti mäletan. Lisaks olen Schwatzkopf´i toodete kohta palju häid sõnu kuulnud, nii et tahtsin ära proovida.  
Kui lastele kingitusi otsimas käisin, siis lisasin ostukorvi mõne asja ka endale. 
Kuna firma jõulupidu oli ka kohe kohe tulemas, siis mõtlesin proovida kunstripsmeid. Teadsin vaid, et tahan Ardell´i omi aga igaks juhuks võtsin juurde ka BYS omad. Need nägid tihedamad välja ja ega küll küllale liiga tee. Mõlema paki hind oli u 5 eurot, kuid liim on kaasas vaid BYS omal. 
Loomulikult ma neid sel üritusel ei kandnudki, sest suutsin ennast nende paigaldamisel nii välja vihastada, et lõin hoopis käega. Proovisin neid hoopis uuesti aastavahetusel ja ka siis läksin ma pigem närvi, kui et oleks rahulikult silmi plaksutada saanud :) 
Pean vist paigaldamist vabal päeval natukene harjutama, et siis kui kiire on, saaks kohe hakkama.  
Teine asi, mis ma Magistralis olevast Minx poest ostsin, oli Beter Make Up Sweet Sponge. Seda väikest svammi mõtlesin kasutada just silmaaluses piirkonnas. Tema eelis ongi see, et ta on nii pisike. Hinnaks oli sellel 5,20. 
Kolmas asi, mis ma sealt endale ostsin, oli BYS pintsel. Seda pintslit kasutan ma näo kontuurimiseks. Selleks on see pintsel ideaalne. Hind oli alla 4 euro. 
Paar päeva enne jõule, kui tegin veel viimaseid jõuluoste, jäi mulle Rimis silma Dependi vahapliiats kulmudele. Ma olen juba ammu mõelnud, et peaks taolist asja proovima, olen oma kulmudega päris tihti hädas olnud. Nüüd siis jäi see silma ja ostsin kohe kiirelt ära ka. Hinnaks oli samuti u 5 eurot.
Selle huulepulga tellisin ma eBay´st juba novembri alguses. Ja kui arvestada Hiinast tulevate pakkide kogust aasta lõpus, siis ma ei lootnud seda pakki enne jaanuari üldse kätte saada. Õnneks aga tuli isegi 1 kuuga ära. Kuna hind oli sellel vaid 1,80 siis erilisi lootusi ma kvaliteedile ei pannud. Vahepeal isegi mõtlesin, et oli mul üldse vaja seda tellida. Kätte saades see tõesti midagi erilist ei olnud aga natukene teistega koos putitades, saab isegi asja. 
No vot sellised asjad saidki aasta lõpus veel minu tähelepanu. Peale huulepulga olen asjadega isegi rahul ja iga asi on ka oma hinda väärt. 
Siit edasi lähen ainult selle aastaga ja enam mälestustesse tagasi ma ei kipu :) 

You Might Also Like

2 kommentaari

  1. Ma olen alla andnud kunstripsmete paigaldamisega ja edaspidi ostan väiksemaid tutikesi, mida panna ripsmete välisäärde. Nendega vast ei anna nii puusse panna. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen ka neid tutikesi enne kasutanud aga pärast pidevat youtube ilublogijate videote vaatamist tahtsin ise ka neid täismõõdus ripsmeid proovida. Eile sain isegi hakkama aga rasked on need ikka küll.

      Delete