H&A kõrvarõngad

Tuesday, January 27, 2015

Tänases postituses näitan Teile oma kõige viimast leidu.
Mõned nädalad tagasi käisin ma Ülemiste keskuses töökaaslasele kingitust otsimas ja ega ma ei saa ju niimoodi, et ma iseendale ei osta mitte midagi.
Olen H&A ehetepoest varem palju kuulnud ja ka nende FB lehel hoian ikka silma peal. Nüüd käisin aga esimest korda nende poes kohapeal ja oleks hea meelega pooled asjad sealt koju kaasa toonud. Otsustasin, et ma üle ühe asja ei osta ja nii ma valisin seda ühte ikka väga pikalt. Raskemaks tegi valikut veel see, et enamus ehetest oli ka 30 % allahindlusega. 
Lõpuks valisin välja need imearmsad pisikesed kõrvarõngad. Nende hinnaks oli nats alla 6 euro ja kandnud olen ma neid nüüd vist iga päev.  
Üks väike viga on neil aga ka. Ilmselgelt ei ole tegemist väärismetalliga ja tänu sellele kipuvad need natukene kõrvu määrima. Pärast mõneajast kandmist ühel õhtul avastasin, et mu kõrva peal on mingi pisikene must plekk. Mõtlesin ja mõtlesin, et mismoodi see sinna tekkida sai. Vaatasin üle kõrvarõngad ja sealt ei olnud määrivat kohta kuskil näha. Kui juba paar õhtut veel seda plekki kõrva pealt maha nühkinud olin, panin kõrvarõnga uuesti kõrva ja vaatasin täpse koha uuesti üle. Määrima on hakanud see koht, kuhu rippuvad traadid kinnituvad. Õnneks seda plekki siis näha ei ole, kui kõrvarõngad kõrvas on aga õhtul nägu puhastades pean nüüd ka kõrvad üle käima :)

You Might Also Like

0 kommentaari