Dove / Timotei

Saturday, January 31, 2015

            Pean endal nüüd küll silmad peast häbenema, sest eile avastasin mustandite all ühe pildi, mida ma pole suve lõpust saati avaldanud. Kirjutasin mina eile siis järjekordset tühjaks saanud toodetest postitust ja avastasin, et ei olegi Teiega jaganud neid Dove ja Timotei tooteid, mis mulle suve lõpus saadeti. Instagramis vist küll jagasin aga siin mitte. 
Nimelt võttis üks firma minuga ühendust ja nad pakkusid mulle proovida Dove sarja tooteid. Kuna Dove kreeme ja dusigeele olen ma kunagi proovinud ja olin nendega väga rahul, siis olin ma loomulikult nõus proovima ka nende shampooni ja palsamit. Nemad panid pakki veel mõned Dove deodorandid ja lisaks ka Timotei tooteid. 
Mõlemad shapoonid ja palsamid on hetkel veel ootejärjekorras, sest praegu on mul käsil üks teine saadetud sari. Kui selle sarjaga ühele poole saan, siis proovin kindlasti ka neid ja jagan muljeid ka siin. 
Dove deodorantidest aga kirjutan juba üsna varsti. Üks on isegi kohe kohe tulevas tühjade postituses. 
Mul tõesti on väga häbi, et selle postituse alles nüüd teen. Aga ehk annate mulle andeks, sest kasutanud ei ole ma neist veel enamusi. 

You Might Also Like

0 kommentaari