2014 Lemmikud OOTD

Saturday, January 03, 2015

      Selle aasta teises postituses jagan ma oma eelmise aasta lemmikuimaid pilte riietustest, mida 2014 aasta jooksul jäädvustada on õnnestunud. 
Alustangi aasta algusest ja jõuan otsapidi aasta lõppu välja. Oleks nagu igast kuust mõni lemmik võtta. 
Ilmselgelt oli suvel neid lemmikuid oluliselt rohkem, sest siis oli rohkem aega ja tahtmist kaamera ees poosetada. Kes see külmal ajal ikka vabatahtlikult väljas olla tahab. Vahel olin nii vapper ja püüdsin üleriietest pildi tegemise ajaks loobuda, kuid tihti oli ikka väljas nii külm, et ei suutnud seda teha. Nii nägitegi terve aasta jooksul ühte ja sama musta mantlit ilmselt liiga palju :) Mis ma ikka teha saan, kui see oli ja on ka siiani mu lemmik. Olgugi, et see hakkab juba oma aega ära elama. Aga võtan sellest mantlist veel viimast seni kuni päris ära laguneb.
Suvisematel piltidel oli selgelt näha mu värvide eelistust riietuses. Kuigi lemmikutesse jõudis seda värvi üsna vähe. Mulle meeldib roosa värv väga aga püüan seda kandes jääda siiski tagasihoidlikumaks, et mitte üle roosatada :) Pigem vaid üks detail või riietusese korraga.
Eriti palju ei armasta ma ka kanda kirjusid riideid. Eelistan pigem ühevärvlist, kuna neid on palju lihtsam teiste asjadega kombineerida. Eriline lemmik on teadagi must. 
Ja kui rääkida ka mu poseerimis oskusest, siis see jääb ikka täiega alla igasugu arvestust. Kuigi.... Mida aasta lõpu poole aeg läks, seda julgem ma juba kaamera ees olin. Ilmselt hakkasin juba harjuma ja ei pabistanud ehk ka nii palju :) Aga rahvarohkes kohas ei julge ma siiani OOTD pilte teha. 
Nii et on veel mida harjutada ja milles julgust koguda!
Aga siin mu lemmikud siis nüüd on. 
You Might Also Like

0 kommentaari