Kumu ja näitus "Pidu Sinus Eneses"

Wednesday, January 14, 2015

           Nagu ma eile lubasin, siis täna jutustan ma natukene meie eelmise nädala Kumus käigust.
Ma ei ole Kumusse varem sattunud, kuigi olen ammu juba mõelnud, et peaks ära käima. Kui eelmine aasta tuli sinna näitus "Pidu sinus eneses", siis seda tahtsin ma kindlasti vaatama minna. Kuna aga näitus saab 18 jaanuar läbi, siis tegime Jaanaga detsembris kindla plaani minna. Ootasime kiiremate aegade lõppemist (jõulud ja aastavahetus) ja nädal peale aastavahetust me selle käigu ette võtsimegi. 
Ilmselt oli aja valik väga hea, sest terve maja oli väga tühi ja me saime kõiki näitusi rahulikult uudistada. Kuna pileti hind sisaldas kogu majas olevate näituste sissepääsu, siis loomulikult käisime me kõik kohad läbi ka. Seda enam, et mina olin seal majas esimest korda. Jaana oli seal majas aga palju aega veetnud ja tema oskas seal liigelda väga vabalt. 
Kõigepealt näitan Teile piltide valikut meid mõlemaid huvitanud näitusest ja lõppu lisan ka mõned need pildid, mis huvitavat mujal mulle silma jäid.  


Need kleidid olid lihtsalt imelised. Miks meie ajal ei kanta sellist ilu? Väga huvitav oli ka näha kõik võimalikke puudritoose ja huulepunasid. Meid mõlemaid hämmastas aga välja pandud kingade väiksus. Kas tõesti oli naistel nii pisikesed (kitsad) jalad? 
Kogu näitus meeldis mulle väga ja kes on huvitatud, siis nädala lõpuni saab seda veel külastada. 
Päris huvitav oli ka ülejäänud maja, kuid eriline kunstifänn ma ei ole, nii et seda ma eriti palju hinnata ei osanud. 

You Might Also Like

0 kommentaari