2014 viimane päev

Monday, January 05, 2015

Seda nädalat alustan ma hoopis piltidega aasta viimasest päevast.
Nimelt veetsime kodus mõnusa päeva, kus nunnutasime usinalt Frodot. Erilist rõhku panime temale sellepärast, et vaeseke pidi esimest korda elus aastavahetuse paugutamise üksinda üle elama. Kõik varasemad aastavahetused on ta alati minuga kaasas olnud ja ühe korra ka Taneli ema seltsis aega veetnud. Nüüd aga pidi poiss öö üksi veetma. 
 Frodo on meil ikka täielik kaisuloom. Praegugi norskab ta mul süles nii, et kirjutan seda postitust peaaegu et ühe käega.
  Igal õhtul poeb ta teki alla sooja või pehme padja peale pikutama. Öösel vahetab ta paar korda oma kohta ja umbes viie kuue aeg tunnen, kuidas ta minu kaissu poeb. Hommikul ärgates pistab ta tavaliselt oma nina kuskilt teki alt välja ja uudistab mis toimub. Vabal päeval istub ta aga juba varakult minu padja peal ja lihtsalt jõllitab seni, kuni silmad lahti teen. Nii kui annan talle kuidagigi märku, et olen üleval, hakkab ta lakkamatult mu nägu lakkuma. No ei ole just hea tunne ärgata, kui keegi üritab su nina seest poolt oma keelega tühjaks teha. Suht vastik, eksole?
Kui ma aga pean hommikul tööle minema, siis tema põõnab hea meelega edasi seni, kuni ma peeglilaua taha istun. Siis ta vist mõistab, et ilmselt on kuskile minek ja nii ronibki ta mu sülle, nagu üritaks mul mitte minna lasta. Sedasi on teda jube kurb koju jätta. Seda suurem on aga meie mõlema rõõm õhtul jälle näha. Tegelikult on ta isegi siis rõõmust lakke hüppamas, kui vaid 2 minutit korterist ära olen. Aga Te kujutage siis ette seda rõõmu, kui Tanel pärast nädalast äraolekut koju tuleb! Oh seda õnne, mis siis meile kõigile osaks saab :)
Selline tegelane ongi meie Frodo.
 Minu parim karvane sõber!

You Might Also Like

0 kommentaari