OOTD #87 12.01.15

Monday, January 26, 2015

Ilusat uue nädala algust mu kullakesed! 
Sündmusterohke jaanuar hakkab vaikselt läbi saama ja püüan oma tavapärasesse kirjutamise rutiini tagasi liikuda. Alustangi oma järjekordset postitust selle OOTD, mida olen juba ammu lubanud. 
Tänaste piltide peategelane ongi see jope, mille ma boohoo.com lehelt SIIT leidsin ja millest mõnda aega tagasi natukene ka SIIN juttu tegin. See on tõesti super mõnus täiendus mu garderoobis.
Jope- Boohoo.com
Püksid- New Yorker
Saapad- Timberland
T-Särk- Seppälä
Pluus- Keila Sõbralt Sõbrale
Müts- H&M
Kindad- kingitus
Tegelikult on mu garderoobis üks uus asi veel, mida neilt piltidelt näha on. See roosa pluus on ka alles sel aastal tee mu kappi leidnud. Pärit on see Keila Sõbralt Sõbrale kaltsukast, kus ma aeg ajalt oma vanaemaga ikka käin. Täiesti tavaline meeste pluusi lõikeline (aga vist ikka naiste oma, kuna värv on meestele ehk ikka liiga roosa) trukkidega pluus maksis ainult 50 senti ja on päris vahva täiendus mu pluuside haigusele. No kas see nüüd just päris haigus on aga mõte mulle nende kandmisest on meeldinud juba u aasta ja nii ma iga kord kaltsukates käies ka meeste riiulitele silma peale viskangi. Siiani olen täiesti juhuslikult leidnud vaid paar seda õiget pluusi aga nendega olen ma väga rahul. Väga mugav on neid mõnele t-särgile või kleidile lihtsalt peale tõmmata. 
Vot sellised pildid siis täna ja natukene juttu ka nende juurde. 
Järgmise korrani siis ja olge ikka mõnusad :)

You Might Also Like

0 kommentaari