OOTD #86 06.01.2015

Tuesday, January 13, 2015

Selle aasta esimene outfiti postitus on täna Teie ees. 
Eelmine nädal käisin ma sõbrannaga Kumus. Juba mitu kuud olen ma tahtnud minna vaatama näitust "Pidu sinus eneses" ja nüüd võtsime me mõlemad ennast kokku ja käisime ära. See ju saab kohe kohe läbi ja me ei tahtnud sellest ilma jääda.
Minu jaoks oli Kumus käik esimest korda. Sõbranna aga on seal palju käinud ja nii ta mulle väikest tuuri seal tegigi. Käigust endast kirjutan ma ilmselt juba homme pikemalt. Täna aga näitan seda, mis mul seljas oli. 
Mantel- Monton
Kampsun- E5P
Kaelakee- kingitus
Seelik- Reserved
Põlvikud- Sokisahtel
Käekott & Saapad- Saksamaalt tellitud
See päev oli üks ülimalt mõnus päev.
Saime sõbrannaga üle pika aja jälle jutustada ja juttu jätkus meil tõesti mitmeks tunniks :)

You Might Also Like

0 kommentaari