Yves Rocher

Wednesday, December 03, 2014

    Tänases postituses toon Teieni jälle ühed uued tooted, seekord Yves Rocherilt. 
Juba pikka aega olen armastanud selle firma Lash Plumping ripsmetuśi ja kui eelmine otsa sai, pidin kiiresti uue tellima. Nii palusingi oma kalli kaasa emal jälle tellimus teha. Miks ma ise ei telli? Põhiliselt ilmselt sellepärast, et muidu telliks ma vist liiga palju asju kokku, mida hiljem kahetseks. Ja kuna tema sealt aeg ajalt ikka tellimusi teeb, siis on ka minu ostud parema kontrolli all. Nii oligi ta ka seekord lahkesti nõus mulle ripsmetuśi tellima. Lisaks leidsin veel kodulehelt sellise huvitava toote, mida kuskil koju saadetavates pakkumistes veel ei ole. Shimmering Water With Gold Pearls näeb väga luksuslik välja ja tänu sellele mulle silma jäigi. Pikemalt kirjutan sellest ka juba üsna varsti. 
Vot sellised kaks toodet siis täna. Üks vana ja hea ning teine uus ja huvitav. 
Mis Teie selle firma toodetest arvate?
Kas olete mõnda asja kasutanud ja kas olete rahul olnud?

You Might Also Like

0 kommentaari