Natukene saapaid ja üks t-särk ehk jõulukink mulle endale

Monday, December 22, 2014

   
     Ma ei mäletagi, millal ma oma kingariiulit või riidekappi viimati täiendasin. Vanasti tegin seda üsna tihti :) Ok... riidekappi ostsin vist viimati ühe lilla suvise kleidi, nii mõned kuud tagasi. Viimasel ajal olen rohkem rõhku pannud kosmeetikale ja nahahooldusele. Aga kuna jõulud on kingituste tegemise aeg, siis otsustasin ka endale kingi teha. Noh eks tegelikult see päris nii ei ole, et võtsin kätte ja läksin endale kingitust otsima. Kukkus nii lihtsalt välja, et need asjad jõudsid minuni just enne jõule ja nüüd võtangi neid, kui jõulukingitusi iseendale :)
Eelmine nädal jõudis minuni üks suur pakk, mis me kamba peale nädal varem Saksamaalt tellinud olime. Selle sees olid kõik saapad ja kaks paari olid ka minu omad. Kummagi paari hinnaks oli u 18 eurot ja olen saabunud saabastega ülimalt rahul. Mõlemad on väga korralikud ja igati oma hinda väärt. 
Minu tänane ost oli täiesti hetke ost. Kolasin täna natukene Ülemiste keskuses, tegin aega parajaks. Nii ma seal siis jalutasin ühest poest teise ja vaatasin niisama ringi, peamiselt mantleid, sest korralikku talvemantlit oleks hädasti vaja. Mingit ostmise plaani üldse ei olnudki aga siis jäi Seppälä's see t-särk silma. Olen ammu sellisest lohvakast t-särgist mõelnud ja täna oli see allahindlusega vaid 9 eurot. Ostsin ära ja nüüd arvan, et seda hakkan ma päris tihti kandma, ärge siis pahandage :)  
No vot sellised "jõulukingitused" tegingi iseendale. 
Täna oli üldse selline hästi tegus päev. Kõigele lisaks käisin oma kalli sõbrannaga pulmakleiti valimas. Oi kui äge see oli. Arvan, et temast saab maailma ilusaim "paks" pruut :) Ärge nüüd arvake, et ma kedagi tema kehakaalu pärast mõnitan. Mu kallike on lihtsalt sellises kahekesi oleku seisus, et kutsun teda hellitavalt niimoodi. 

You Might Also Like

0 kommentaari