Make Up Store

Friday, November 07, 2014

      Paar nädalat tagasi õnnestus mul saada väga hea hinnaga tooteid Make Up Store'ist. 
Kuna kohapeale valima minna polnud aega, siis pidin oma soovid neti teel välja valima ja täna ma neist natukene kirjutangi.   
Üks toode, mida ma kindlalt teadsin, et soovin, oli Blothing Powder. Tegemist on läbipaistva puudriga, mis kinnitab jumestuskreemi ilma, et ise mingit tooni annaks. Ideaalne just silmaaluse meigi kinnitamiseks.  
Rohkem mul kindlaid soove ei olnud ja nii ma siis läksingi blogidesse teiste soovitusi otsima.
Päris paljudes blogides oli juttu Make Up Store toodetest, kuid igaüks oli vaimustuses erinevatest meigiasjadest. Nii, et erilist abi ma sealt siiski ei saanud. 
Lõpuks otsustasin, et soovin mingit huulepulka ja miks mitte ka sarnast huulepliiatsit. Huulepulkadest olen ma juba mõnda aega eriti vaimustuses ja neid tundub, et ei saa mul mitte kunagi küllalt. Samas huulepliiatseid ma eriti ei kasuta, kuigi mõned mu sahtlis olemas on. Nüüd aga olen otsustanud neid rohkem kasutama hakata, et saavutada seda ideaalset huulemeiki.
Sel korral valisin kodulehelt välja huulepulga toonis Pink Panther ja huulepliiatsi Strawberry Daiquiri. Mõlemad on matid suht tugeva värviga huuletooted.  
Olen oma valikuga ülimalt rahul. Puuder on minu igapäevane kaaslane ja ka huulepliiatsit olen hakanud tihedamalt kasutama. Huulepulk ise on aga ideaalse värviga ja sobib minu nahatooniga super hästi :)
Suured tänud aga Jaanale, tänu kellele need asjad minuni jõudsid tunduvalt soodsama hinnaga, kui poest ostes saanud oleks. 

You Might Also Like

0 kommentaari