Dr. Hauschka Rose Day Cream

Monday, November 17, 2014

Tänasest alustan ma veel ühe uue postituste sarjaga. 
Kuna igal pool jagatakse väga palju toodete testreid, siis otsustasin, et hakkan oma proovitud testrite kohta natukene kirjutama. Need ongi ju selle jaoks, et tootest mõningast muljet saada ja miks mitte siis oma muljeid ka Teiega jagada. Olen nii mõnegi täissuuruses toote ostnud just sellepärast, et tester on nii hea mulje jätnud. Kuid on ka juhtunud, et just tänu testri proovimisele olen täissuuruses asja ostmata jätnud. Nii et tester on igati kasulik asi!
Esimest Testriarvustust alustan ma palju kiidetud Dr.Hauschka Rose Day Cream'iga. 
Pakendil: Sobib normaalsele, kuivale ja tundlikule nahale. Eriti kasulik punetavale, ärritunud ja kuperroossele nahale. 
Lõhn: Väga roosiline. Minu jaoks natukene ebameeldiv, kuna mulle ei meeldi keemiline roosilõhn. Naturaalne on igal juhul parem. 
Konsistents: Paksemapoolsem. Kuid kui nahale kanda, siis kreem nagu sulanduks ja edasine kreemitamine läheb väga libedalt. Väga mõnus peale kanda.  
Tulemus: Kreem jääb nahale tunda. Nagu kleepima ja ei imendu kohe naha sisse ära. Samuti jääb nägu väga läikima. Ilmselt tuleb see kreemis sisalduvast roosiõlist. 
Tunde hiljem: Nägu läikis ikka veel ja kreem ei tahtnud kuidagi lõplikult naha sisse imenduda. Ka lõhna oli nahal tunda veel kaua aega.
Proovisin seda ka öökreemi asemel, kuid terve öö selili magada oli ka raske. Nii kui näo patja keerasin, tundsin, et hõõrun kreemi hoopis padja sisse. 
Minu otsus: Kui varem olin mõelnud selle kreemi soetamise peale, siis seekord pean tõesti tänama testri jagajat. Kuigi mu nahk oleks justkui selle kreemi sihtgrupis, siis minule see siiski ei sobinud. Ei meeldinud mulle nahale jäänud kleepuv kiht ja ka see, et kreem ei imendunud naha sisse kohe üldse. Minu jaoks on oluline, et päeva kreemile saaks võimalikult kiirelt ka meigi peale teha. 
Minust jääb see kreem küll ostmata, kuid ilmselt neid kellele see sobib ja meeldib on tuhandeid. Miks muidu see nii populaarne on? 
Kas Teie olete seda kreemi kasutanud/proovinud? Ja mis muljed jäänud on?  

You Might Also Like

4 kommentaari

 1. Minu tuub sai alles otsa. Ma üritasin samuti seda palju kiidetud kreemi armastama hakata, aga no ei tulnud välja sellest midagi. Hea, et testritest juttu tegid, ma peaksin isegi hakkama neid rohkem kasutama, sest enamus kreeme, mille olen ostnud täissuuruses, tegelikult üldse ei sobigi mulle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mul just tänu sellele testrile tuligi selline mõte.
   Ilmselt oleksin täissuuruses kreemis pettunud ja siis oleks enda peale kuri olnud raha raiskamise pärast.
   Peaksin rohkem testreid hindama hakkama, sest nii jääb päris palju mõttetut raha kulutamist ära, ehk :)

   Delete
 2. Tegelikult on selle kreemi lõhn täiesti naturaalne. Intensiivne on ta küll, seda just seetõttu, et sisaldab roosi 4 moel. Lisaks veel, et see pole tavaline aiaroos, vaid metsik roos, mis pigem kibuvitsa moodi. Sellepärast ongi tal natukese teistsugusem lõhn, aga see juba väiksem nüanss :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kusjuures oli jah nagu kibuvitsa lõhn :) Ise ei osanudki nii täpselt meenutada!
   Ja väga intensiivne on see tõesti.

   Delete