Praha pruudid

Tuesday, November 11, 2014


Tänane postitus on hoopiski jälle Prahast. 
Kes kursis pole, siis käisime seal augustis puhkamas ja linnaga tutvumas. Kogu reisist kirjutasin ka piltide rohkeid postitusi, mida jätkus vaat et terveks septembriks. 
Täna lähen ajas jälle tagasi, kuid seekord ei jaga ma pilte vaatamisväärsustest.
Linna ilusaid kohti uudistades jäid mulle silma ka mitmed kaunites valgetes kleitides tüdrukud. Nagu meilgi kombeks on, jäädvustasid nemadki oma pulmapäeva mõnes imeilusas kohas ja seal linnas neid kohti ikka jätkus :)
Mulle väga meeldib näha õnnelikke inimesi ning loomulikult tahtsin ma neid ka pildile saada. Mõni pilt õnnestus paremini kui teine, kuid võib olla annabki nende loomulik olek pildile selle miski, miks need mulle meeldivad ja miks neid ka Teiega jagada tahan. 
Mulle väga meeldib pulmade teema ja ehk õnnestub minulgi veel viimast korda üks imeilus valge kleit selga tõmmata :)
Kuni selle ajani imetlen aga teisi õnnelikke, kes on oma armsamaga selle päevani jõudnud! 
Mida Teie pulmadest arvate? Kas see on üks mõttetu pidu ja raha kulutamine või on Teie arvates selles midagi rohkemat? 

You Might Also Like

0 kommentaari