OOTD #79 18.10.2014

Sunday, November 16, 2014

Ja ongi käes aeg mu viimasele mustandite all seisvale outfiti postitusele.
Kuidagi on nii juhtunud, et ma pole ligi kuu juba ühtegi uut outfiti pilti teinud. Püüan aga selle vea parandada ja juba täna saingi vist mõne uue pildi tehtud. Neist piltidest aga juba õige pea.
Täna aga see outfit, milles käisin oktoobri keskel 30 päeva challenge päeva pilti jahtimas. Selle päeva teema oli vist LOVE, aga ega ma nii täpselt enam ei mäleta ka. Käisime ka Keila-Joal Frodoga jalutamas ja mere ääres pildistamas. Üldse oli väga mõnus päev!      
Jope- Telliskivi kirbuturg
Pusa, Sall ja Müts- H&M
Seelik- Vero Moda
Saapad- Timberland
Nagu tänastelt piltidelt näha, siis on see hämar aeg juba ammu alanud ja ilusat pilti saada on päris raske. Kui just kohe hommikul välja ei lähe! Ja vabatahtlikult ma seda kindlasti ei tee. Minu jaoks on vaba päeva hommiku kodus veetmine üks mõnusamaid asju üldse :) Tavaliselt teen ma plaanid ikka hiljemaks ja naudin oma hommikut koduseinte vahel. Kahjuks vahel outfiti postituste arvelt!

You Might Also Like

0 kommentaari