Madara Daily Defence

Monday, November 10, 2014

Tänasest alustan ma uue postituste sarjaga, mille nimeks on Esimene Mulje. 
Nendes postitustes jagan ma muljeid mõnest värskelt saadud nahahoolduse või kosmeetika tootest, mida olen just alles kasutama hakanud. No nagu nimigi ütleb, avaldan oma esimesed muljed.

Alustangi siis kohe esimese tootega.  Selleks on Madara Daily Defence kreem, mille sain Kaubamajast viimase Osturalli pakkumiste seast.  
Olen sellest kreemist juba poole sõnaga kirjutanud ka, kuid otsustasin seda siiski natuke pikemalt Teile tutvustada. Lisaks on see kreem just see õige, millest alustada esimeste muljete jagamist. 
  Lõhn: Kreemi lõhn on väga mõnus. Selline kerge aroom, mis nagu tuletab midagi meelde, kuid ma ei oska öelda mida. Äkki sidrunheina? :) Selline värske, kerge ja mahe lõhn. 
  Konsistents: (Uh kui jube sõna!!! Kui oskate paremat sõna mulle soovitada, siis palun tehke seda kindlasti!)  Kollakas kreem oli harjumatult paks. Esimese hooga oli raske seda isegi tuubist välja pigistada. Kuid nahale kandes jaotus hästi ja ei tekitanud ebamugavust. 
   Mina kasutan seda kreemi näol, kuid vabalt võib seda kasutada kogu kehal. Just seal, kus nahk vajab rohkemat niisutust. Mida külmemad on ilmad, seda rohkem vajab mu näonahk tõhusamat  niisutust ja kosutust. Ostes lootsin väga, et ehk on see kreem see, mis sobib mu väga pirtsakale näonahale.
  Tulemus: Esimesel korral nahale kandes imendus väga hästi ja nägu ei jäänud ka väga palju läikima. Tavaliselt just väga rasvastel kreemidel see viga ongi. Siis peab väga kaua ootama, et kreem korralikult nahka imenduks ja et siis lõpuks ülejäänud meigiga alustada saaks. Selle kreemiga piisas umbes 5 või 10st minutist ja nahk oli valmis ülejäänud jama vastu võtma :) Samuti ei tekitanud see kreem kleepuvat tunnet, mida jällegi teised rasvased kreemid teha võivad. Mu nahk tundus niisutatud juba esimese korraga. 
  Tunde hiljem: Kui tavaliselt ma mõne aja jooksul tunnen, et nahk vajaks hea meelega lisaniisutust, siis selle kreemiga seda tunnet ei tekkinud. Kusjuures, aru sain ma sellest alles siis, kui mõni päev hiljem ühte teist päevakreemi kasutasin. Sel päeval tundsin nagu tavaliselt juba paari tunni möödudes, et nahk tahaks uut kihti kreemi peale. Alles siis mõistsin, kui hea see Madara kreem tegelikult on. Kohe järgmine päev katsetasin igaks juhuks uuesti ja tõesti... Mu nahk ei andnud endast terve päeva jooksul märku ja võisingi unustada oma naha kuivuse. Ma pole mitte kunagi varem sellist kreemi kohanud, mis mu näonaha kuivuse ja üldise olukorra unustama paneb. Ok, võib olla ma natuke liialdan aga praegu küll midagi sarnaselt head meelde ei tule. 
Minu lemmikute hulka kuulub see kreem nüüd kindlasti ka edaspidi. Vähemalt talve perioodil. 
Osturalli ajal oli selle hinnaks 9.90, kuid Madara kodulehel on 60ml tuubi hind 15 eurot. Eks kui mu esimene tuub otsa saama hakkab, siis lähen kindlasti Kaubamajast uut tooma (peaksid ju selle firma tooted seal müügil olema) ja siis saab ka teada, mis nendel seal täishind on. 
Kuna olen nüüd aga täiesti sõltuv sellest kreemist, siis ilmselt ilma selleta ma sealt ära ei tule. Madara Daily Defence on minu arvates igati oma hinda väärt. No ja eks see ju pole mingi mega suur summa ka mida väga hea kreemi eest välja käia. Oleme ju kehvemat ja tunduvalt kallimatki kokku ostnud, eks?    

You Might Also Like

0 kommentaari