YSL / Madara / Artdeco

Thursday, October 23, 2014

   Mäletate ju, et Kaubamajas oli alles hiljuti Osturalli? Ja mäletate ka, et ma panin väikse soovide nimekirja kokku? Kui ei, siis saad seda näha SIIT.
Täna aga näitangi Teile neid tooteid, mis mul õnnestus sealt saada. Ja seda nii, et ma ise sammukesegi Kaubamajas teinud oleks :)
Nagu ma lootsin, siis õnnestuski mul leida inimene, kes oli samuti huvitatud YSL Touche Ećlat valgustpeegeldavast pliiatsist. Nii me saimegi mõlemad endale soovitud ühe pliiatsi kahese komplekti asemel. 
ArtDeco kulmupuuder on vist blogijate seas enim jutuainet tekitanud ilutoode. Nüüd on ka minul au seda hädavajalikku toodet omada ja seni ei ütle ma selle kohta mitte ühtegi halba sõna.  
Mádara Daily Defence kaitsekreem on minu jaoks aga kõige suurem üllataja. Seda soovides mõtlesin ma, et ok... oleks mingit uut kreemi vaja ja miks mitte proovida seda palju kiidetud Madara sarja. Nüüd aga kui olen seda kreemi natukene aega kasutada saanud, ei oskaks ma ilma selleta eladagi. See niisutab mu nahka nii hästi, et mitte kunagi varem pole ma sellist tunnet tundnud. Pikemalt sellest aga kirjutan mõni teine kord.

You Might Also Like

2 kommentaari

  1. Madara kreem hakkas nüüd küll huvi pakkuma :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seda kreemi soovitan kindlasti, kui nahk kipub külmemate ilmadega kiskuma ja kuivama :)

      Delete