Osturalli 2014

Tuesday, September 30, 2014

Homsest alates toimub Kaubamajas järjekordne Osturalli.
Tavaliselt ma seal niisama luusimas ei käi, küll aga lasen pilgu üle osturalli kataloogist, mis harilikult nädal varem postkasti potsatab. Nagu ka sel korral.
Nii kindluse mõttes tegin ma ka väikse soovide nimekirja ehk wishlisti neist toodetest, mida tahaksin endaga koju kaasa tuua, juhuks KUI peaksin selle nädala jooksul sinna sattuma. 
Näitan seda nimekirja täna Teile ka. Piltide kujul :)

Nurme Seebi tooteid olen kasutanud päris mitmeid. Praegugi on veel Sügavpuhastav näoseep kapis oma lõppu ootamas ning kohe kohe on see ka otsa saamas. Sellepärast vajaksingi uut ja miks mitte ka mõnda teist seepi proovida. 
Juba ammu aega unistan ma YvesSaintLaurent Touche Eclat valgustpeegeldavast pliiatsist. Kuid siiani pole nagu eriti raatsinud. Praegu mõtlen, et kui leiaks kellegi sama sooviga, siis võiks ju kahepeale sellest pakkumisest osa saada. 
ArtDeco kulmuvärvist olen vaid kiitvaid sõnu kuulnud. Nüüd siis on ka minul plaanis see värv koju tuua, seda enam, et hind on kuulu järgi pea poole soodsam.
The Balmi tooted on jällegi paljude blogijate lemmikud ja super head on ka need tooted, mis minul olemas on. Aga küll küllale liiga ei tee ja tahaksin väga puudrit Sexy Mama ja põsepuna Hot Mama.  
Talika õrnatoimelist silmameigieemaldajat prooviksin ma hea meelega sellepärast, et hetkel mul seda õiget silmameigieemaldajat just pole. Ja miks mitte proovida midagi täiesti uut ja glamuurset (näeb see ju nii ilus välja)
Sellised on siis minu Osturalli soovid.
No nii igaks juhuks :)

You Might Also Like

2 kommentaari

 1. Ma tahaks The Balmi tooteid ja see Artdeco kulmupuuder on tõesti hea - peab isegi fotosessiooni vastu (hõõrun kulmu vastu kaamerat). :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mul on ka see viga kulmupuudritega :) Prahas käisin alati kulmuvärv käekotis, et vahepeal putitada natuke :)
   Eks ma aeg ajalt värvin ikka keemiliselt ka, aga seegi hajub ajapikku maha ja tavaliselt avastan selle siis kui aega kohe pole et uuesti värvida.

   Delete