Midagi Garnierilt

Saturday, August 09, 2014

Need kaks Garnieri toodet on minu jaoks täiesti uued tooted. 
Kui nüüd lõpuni aus olla, siis Garnier Ambre Solaire After Sun on olnud meie külmkapis juba sellest ajast saati, kui rattamatkalt tulime. See oli vist äkki mai kuus. Matkalt tulles olime mõlemad nii ära põlenud, et kohe linna jõudes ostsin esimese asjana selle geeli. Hinnaks oli sellel siis u 10 eurot.
Kuna ma millegipärast sellest tootest Teile rääkinud ei olnud, siis mõtlesin täna selle vea parandada. 
Meie hoiame after sun geeli külmkapis. See teeb geeli pealekandmise eriti heaks. Jahutab korralikult :)
         Teine Garnieri toode on aga täiesti uus asi minu meigilaual. Varem ma seda proovinud ei ole. Nüüd vajasin aga midagi, mis ka silmameigi täielikult eemaldaks. Nimelt mu hetkel kasutuses olev mitsellaarvesi jääb selle töö tegemisel hätta. Sellest aga juba teine kord. 
Garnier Essentials Calming Eye Make-up Remover sobib ka koge näo puhastamiseks, kuid mina kasutan seda ainult silmameigi eemaldamiseks. Leidsin selle Selverist, sooduspakkumisega oli hinnaks vist u 4 eurot (võin ka eksida, miski pärast ei mäleta enam hästi)
Sellised nö uued tooted siis minu ilutoodete seas seekord. 

You Might Also Like

0 kommentaari