Lush Catastrophe Cosmetic

Sunday, July 13, 2014

Eelmisel nädalavahetusel toimunud shopingu tuuril sattusin ma üle pika aja jälle ka Lushi poodi. 
Eelmine suvi sain sealt imehea huulekoorija ja dushiseebi, nüüd tahtsin ära proovida nende palju kiidetud maske. 
Kuna minu näonahk on äärmiselt tundlik, siis sõbralik teenindajaneiu soovitas mulle Catastrophe Cosmetic värsket näomaski. See pidavat näonahka rahustama ja puhastama. 
Välimust sellel maskil küll erilist pole ja veel kipub see maski peale tekkiv vedelik kaane vahelt välja tulema. Säilitama peab toodet külmas, tänu sellele pole erilist võimalust seda ka kuskile kaasa vedada (aga noh.... eks näoprotseduure teen ma ju ikka ainult omas kodus, nii et mis ma sellest siis ikka mujale kaasa tassin). Veel üks miinus on see, et tootel on üsna lühike säilimise aeg. Vaid kuu... Ilmselt pean tihedalt maskitama, et head kraami mitte raisku lasta. 
Mitmetest miinustest hoolimata ostsin ma selle maski ja peale proovimist jagan muljeid ka Teile!

You Might Also Like

0 kommentaari