OOTD #57 11.07.14

Tuesday, July 22, 2014


Kui olete tähele pannud, siis ma kannan juukseid väga harva lahti. Alati on mul kas krunn kuklas või lihtsalt pats peas. Ma ei kannata lahtiste juuste tunnet. Iga karv lendab kus tahab ja peale selle jäävad need huulte külge kinni. Võimalik, et see lahtiste juuste mitte meeldimine on sellest ajast külge jäänud, kui kandsin poisipead. Siis ju ei seganud ükski karv.
Kuna praegu on mu juuksed pikemad ja paremas olukorras kui kunagi varem, siis ma aeg ajalt (vahel ikka väga harva) üritan neid niisama ka tuultel lennutada lasta. Eriti peale juuksurist tulekut, kui on värvist veel mõned randid juuksepiiril. Nii ka sel päeval.
Kuna juuksurisse ehk juuksurist sõbranna juurde minnes, kannan alati väga kergelt vahetatavaid riideid, siis outfit sellest päevast ongi lihtne ja mugav.   
Pluus- Otepää kaltsukas
Lühikesed püksid ja kingad- E5P
Päikseprillid- Basaar äpp
PS! Ma ei ole nende piltidega üldse rahul, sest ma ei meeldi endale lahtiste juustega :) 
Tunnen ennast ebamugavalt ja see paistab minu arvates ka piltidelt välja! 

Ilusat päikselise päeva jätku kullakesed!!!

You Might Also Like

0 kommentaari